Semasa l#l Piala Malaysia 2014 milik siapa?

/
14 Comments
Oktober 30, 2014
Assalamualaikum



Semua orang pasti merasai kehangatan Piala Malaysia 2014 ni kn? Papaglamz pn ofcos la. Papaglamz x la mengikuti sangat match semua team. Tapi kalau tertengok kat tv tu, Papaglamz layanzzz jer la.

Ternyata final kali ni pasti menarik. Perlawanan antara juara tahun lpas Pahang dan Johor. Masing2 ade kekuatan masing2. Good luck kepada kedua2 team semoga wat yang terbaek.

Papaglamz x pegi stadium ke? Owhhhh tidaaaakk.. Cukup la sekadar menonton di rumah bersama keluarga. Kalau x pon, ajak wife n anak Papaglamz g candle light dinner yang ad pasang live kt tv.. Dua dalam satu gitu kan? Keseronokan dapat, membahagiakan family pn dapat. Hehehe.

Papepn kite tunggu esok. Jangan lupe. Sape yang dah beli tiket ke SNBJ tu hati2. Jangan lupe solat. Seronok, seronok jugak kn. Kewajipan tetap kene tunaikan.

Majulah sukan untuk negara...

PAPAGLAMZ ORANG JOHOR. SOKONG MANA?
KUE MIKIRIN DEWEK YO..

Apa kata anda?

-sekian-


You may also like

14 ulasan:

  1. Iouullsss neither phg nor jdt..iouulss neutral gitew..kerlasss kann..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sudah gaharu cendana pulak.

      Padam
    2. johor kalahkan pahang piala sumbangsih 2015.. hehehe

      Padam
  2. Lalangnye uolzz.. Hahaha.. Thankz singgah..

    BalasPadam
  3. Apa nak jadi... itu semua dunia semata ya papa dan kumi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dunia n akhirat perlula seimbang...

      Padam
    2. betul tu kejar akhirat jangan sampai lupakan dunia..

      Padam
  4. bilalah agaknya Johor nak jadi juara.. lama betul tak bergelar juara Piala Malaysia nih

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada yang menang dan cuba lagi kepada lain lain pasukan ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mereka yang menang kita dapat apa? JDT taknak umum cuti kalau menang sebab tu ramai rakyat johor dalam senyap sumpah johor kalah.. huhuhuhu

      Padam
  6. ekin dalam ic pahang... penyokong setia TRW.... hihihi.... masa piala aritu mesti sokong pahang.... i x gam dengan JOHOR... hahahahha..... sebab ada kes org johor masa zaman anak dara keje2 kerani aritu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya tetap sokong johor.. walaupun ada satu dua perkara yang saya agak tak setuju.. huhuhuhu.. sokong tetap sokong.. kritik tetap kritik..

      Padam