Tinta Papaglamz l#l Salam perkenalan

/
22 Comments
Oktober 29, 2014
Assalamualaikum..



Selamat datang ke Papaglamz.com yang bakal glamer satu hari nanti insyallah. Papaglamz create blog ni untuk sharing2 kat semua mahablogerz yang hebat2 n semua la pengguna alam maya ni.. Sebagai newbies for sure la kan mesti byk punya la kekurangan n ketidaksenangan dari tulisan n kata2 Papaglamz dlam blog ni yang boleh menyebab termenanah telinga n mata bila membaca. Jari sepuluh Papaglamz susun mintak maaf banyak2.

Nantikan celoteh2 menarik dari Papaglamz.com okayy...!!!

-sekian-


You may also like

22 ulasan:

  1. ...iouullss x sbr nie mnantikan post2 pedas dri papaglamz...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan terbakar dh la yer... Kikiki

      Padam
    2. entri-entri panas selalunya menjadi sambutan

      Padam
  2. Salam kenalan papaglamz.. ^.^ happy brblogging


    My Blog
    ASDY Dimension.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Amboi kak mas smpi kesini yer? Btul2 BW ni.. Terbaekkk la...

      Padam
    2. saya blogwalking and comment di sini juga

      Padam
  4. Selamat berkenalan ...
    Komen kat entry pertama ...

    BalasPadam
  5. salam kenal papaglamz..moga blog ni jadi glamz suatu hari nati =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalaan dan happy blogging dari saya juga

      Padam
  6. salam kenalan dari cik ash... semoga blog papaglamz dikenali suatu hari nanti... tak macam blog ekin... suam2 kuku.. hahahaha

    BalasPadam
  7. salam kenal...saya pun masih baru dalam dunia blogger

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan dari saya yang juga baru.. hik hik hik

      Padam