Foodsglamz l#l Char Kuey Teow JUARA memang jadi juara la

/
5 Comments
November 11, 2014
Assalamualaikum

Last time Papaglamz dan family berjalan-jalan sekitar Kuantan ni. Di sebab kan kami berjumpa seminggu sekali, kami akan berusaha untuk menghabiskan masa bersama se'optimum' yang mungkin. Jalan punya jalan teribe perut terasa lapar. Papaglamz punya wife dari sejak mengandung sampai la dah bersalin dan my litle princes dah berumur 6 bulan ni tetap masih mengidam Char Kuey Teow. Kat kuantan ni ade kedai makan boleh di katakan specialist dalam Char Kuey Toew. Sesiapa yang ke Semambu, Kuantan jangan lepaskan peluang untuk cuba Char Kuey Teow

Alamat : Juara Char Kuey Teow, Jalan Semambu Kuantan
No. Tel : 019-4225246

ISNIN - SABTU
Waktu : ISNIN - SABTU (3.30 PM - 2.00 AM)
Lokasi : http://goo.gl/maps/U20N5

Kedatangan Papaglamz ke sini sebenarnya masa kedai ni baru bukak. Jadinya tak la berapa ramai orang sangat. Bila dah di sini apa lagi Papaglamz n family orderla Char Kuey Teow Special Juara dua pinggan. Tambah dengan air jus tembikai. Walaupun kedai ni specialist Char Kuey Teow, ade juga masakan lain yang mereka offer. Masakan panas-panas pon ade. Siakap bakar ke, steam ke, segala bentuk masakan ikan yang kita nak pun ada. Order pun dah sampai, so Papaglamz pon dengan sopannya nak makan. Memang umphh...!!! Selamat mencuba.




Papaglamz punya litle princes tak sabar nak masuk nak makan



Haaa nyum nyum



Suasana kedai dan nombor meja kami

Sebenarnya banyak je cawangan Char Kuey Teow Juara ni yang boleh korang semua cari. Ni yang dekat-dekat dengan rumah Papaglamz je. Ok itu sahaja selamat menjamu selera. Mulakan dengan BISMILLAH.

-sekian-




You may also like

5 ulasan:

  1. lamanya xpekena char kuey teow

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom la panjangkn kaki cr.. Hejeje

      Padam
    2. kaki pendek.. tak boleh nak panjang lagi

      Padam
  2. saya tak pernah sampai ke semambu ni.. dulu pernah dapat tawaran ke politeknik semambu tapi saya tak pergi huhuhuhu.. nampak sedap pulak car kuey teow tu.....

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.