Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

30.11.14

Tinta Papaglamz |#| Jalan-jalan cari GUCCI


Asslamualaikum

Beli hadiah untik wife. Senyum lebar kau main lagi. Kesian dompet yang Papaglamz basebagai hadiah hantaran tunang masih di pakai lagi. Dah lusuh pon. Tetap nak pakai jugak. Sentimental value katanya. Huhuhu. Actualy bagus jgak. Tak la tipis poket Papaglamz ni kan? Hehehe.
GUCCI jugak menjadi pilihan
p/s : Seharian berjalan cari dompet ni jer. Tak sempat langsung Papaglamz nak bermanja-manjaan dengan blog Papaglamz ni. Ni je la entri untuk hari ini. Mata dah layu. Selamat malam. Zzzzzzzzzzzzzz....

-sekian-

10 ulasan:

  1. Saya pernah dapat hadiah purse. Dari suami. Dia bagi masa zaman bercinta. Tapi hilang kena pickpocket di Masjid Jamek. Kesal sungguh rasa sebab careless..T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mintak la lagi.. Hahaha

      Padam
    2. barang yang hilang jangan kenang lagi.. bukan hak kita lagi.. biarkan ia pergi.. redha

      Padam
  2. untung isteri papaglamz tu... nanti beli handbag Gucci yg matching plak tau.... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erkkk.. Seronok la klu die bce koman ni..

      Padam
    2. hahaha.. kalau dah sayang.. bulan bintang pun kalau boleh serah akan diserah

      Padam
  3. sayangnya isteri kat dompet lama tu alahai tapi dompet baru nie serious cantik. bagi kat Cik Iman la sebab Cik Iman memang gila wallet wakakakaak

    BalasPadam
  4. Sentimental value kn.. Jejeh

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com