Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

9.11.14

Tinta Papaglamz l#l Selamat Tinggal Kasih

Assalamualaikum




SELAMAT TINGGAL KASIH... Huuuuuu Huuuuuu Huuuuu.. Begitu la rutin setiap ahad, setiap minggu, setiap bulan, setiap tahun kecuali cuti sekolah la. Cinta jarak jauh antara Papaglamz dan juga wife memaksa kami hidup macam ni. For the first dulu-dulu agak kelam kabut juga. Tapi sekarang ni Alhamdulillah macam dah okay dah. Ala-ala follow the flow je la. Sambil tu berusaha n berdoa semoga wife Papaglamz dapat pindah mengajar dekat dengan Papaglamz. Insyallah. Cinta jarak jauh ni memang memerlukan kekuatan hati yang agak tinggi. Haaa nantikan entri Papaglamz tentang Cinta 200KM dalam segmen Tinta Papaglamz.

p/s: Papaglamz menghitung hari untuk sampai hari jumaat plak.. Isnin... Selasa... Rabu... Eh eh eh masih ahad lgi ker??? Hhuuuu hhuuu

-sekian-

7 ulasan:

  1. insya allah dapat la tu dekat dengan wife :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masin la mulut Cik Iman tu. Insyallah. Doakn untuk Papaglamz yer.

      Padam
    2. makan garam banyak sangat sebab tu masin.. hehehe

      Padam
  2. assalamualaikum papa..
    done follow .
    do follow back kalau sudi ye :)
    http://travelog-dakwah.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam. Dah folow dah.. Papaglamz doakn usaha dakwah Fatihah di berkati. Semoga sentiasa di beri bantuan n kekuatan oleh Allah.. Aamiin

      Padam
    2. follow sana dan follow sini

      Padam
  3. dulu adik saya lagi jauh.. adik mengajar kat kota kinabalu.. isteri kat segamat.. sayang jodoh tak panjang.. adik dapat tukar segamat isterinya meninggal waktu bersalin.. Al-fatihah untuk arwah.

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com