Tinta Papaglamz |#| Papaglamz.com sebulan jagung

/
7 Comments
November 29, 2014

Assalamualaikum

Hari ni genap sebulan umur papaglamz.com sejak 29 Oktober 2014. So, jom nyanyi ramai-ramai.

Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to Papaglamz.com...
Happy birthday to you...

Selama sebulan ni Papaglamz rase seronok. Sharing maring kat blog. Naseb baek tak mereng okay la kan? Banyak komen-komen yang memberangsankan dan yang menggelikan hati bila baca. Agak banyak juga post yang Papaglamz buat dah rupenyer. Even Papaglam berblogging pakai phone je Lenovo S290, gigihnye la kan berentri, bersegmen, berbloglist, berblogwalking sgala bagai. Lamanya nak tunggu bulan April sebab ad orang nak hadiah kan birthday kita laptop kat Papaglamz. Ermmm, blh tak klu bagi hadiah dulu? Kikiki

Ok ni rumusan trafik Papaglamz.com

Pageviews : 4545
Follower : 60
Bilangan entri : 55
Bilangan komen : 355
Top komenter : Eny Abdullah. Kebanyakan entri Kakak ni rajin komen. Tq Akak. (tak pandai nak analisis. Kira2 camtu je)
Post yang paling popular : Tinta Papaglamz l#l Imtiyaz dah nak jadi Kakak? TERKESIMA ad 159 view

Analisis terkini

Follower yang Papaglamz love sangat. Hahah
Haa tu je la rumusanye. Harapnye untuk bulan yang ke dua ni Papaglamz akan terus istiqamah dan glamz gituuu.. hahaha. Ok la. Nak sambung kerja.

p/s : Bekerja dihari sabtu. #PITAM

-sekian-


You may also like

7 ulasan:

  1. hahahahah terima kasih papaglamz... jom sama2 naikkan traffic blog kita!
    sama lah,, akak pun kena kerja hr ni... #pengsan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Beresss.. 1... 2... 3... Gooooooooo....!!!!!!

      Padam
    2. saya baru bermula nak komen-komen kat blog nih

      Padam
  2. happy 1 months old berfday blog papaglamz.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thankz yoorin.... Thanz jalan2 ke blog papaglamz..

      Padam
    2. penulisan tak menggambarkan baru sebulan.. nampak macam dah bertahun papaglamz nih menulis

      Padam
  3. selamat ulangbulan untuk papaglamz

    BalasPadam