Tinta Papaglamz |#| Temui Papaglamz di Facebook, Twitter dan Instagram

/
15 Comments
November 18, 2014

Assalamualaikum


Dengan ini Papaglamz mengistiharkan Papaglamz boleh di temui di Facebook, Twitter dan Instagram dengan nama profile yang sama PAPAGLAMZ. Jangan lupa like dan follow yer uollll-uollll semua.

#BeranganFamousSambilCatwalk

-sekian-


Facebook page
Twitter profile
Instagram profile


You may also like

15 ulasan:

  1. amboiii glamzz betoi hehehe... facebooknya cari tak jumpa pun... insta dh follow...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. Xdenye kak. Klu glamz x perlu la nak wat cmni.. Ade la kak.
      Taip je papaglamz.. Tq ziarah ke sini..

      #sayabudakbarubelajar

      Padam
    2. cari.. cari.. jangan tak cari

      Padam
  2. Balasan
    1. Okies.. #KalauSalahTolongTunjukkan

      Padam
    2. follow.. follow.. jangan tak follow

      Padam
  3. Tahniah..hehe jumpa ig kita ya...jap lg kita tgk kat tweeter ngan fb ok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haar. Tu yg saya follow. Naseb la ad org sudi terima utk di follow, x kene sepak.. Hehehe..

      Padam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.