Beli 6 botol percuma 1 botol Vitamin -C dan Vitamin-E

/
1 Comments
Disember 17, 2014

Assalamualaikum

Buat pembaca Papaglamz.com sekalian, Papaglamz nak menguawar-uwar kan yang sepanjang bulan Disember 2014 ni Shaklee ade buat promotion beberapa product iaitu Vitamin-C dan Vitamin-E.

Setiap pembelian vitamin-C dan Vitamin-E 6 botol akan dapat free 1 botol. Cepat grab sebelum hujung bulan ni.

Bagi yang tak nak beli banyak2 sangat takut termeninggal nak perhabis tu. Shaklee juga ade twin promotion. Untuk pembelian setiap dua botol Vitamin-C dan Vitamin-E akan mendapat discount 5%.

Berbaloi uolssss... Cepat-cepat grab peluang ni... Jangan terlambat... Untuk maklumat lanjut jangan segan-segan contact2 Papaglamz @ Faizal.

Wassap: 0196141393
Fb: Papaglamz @ Rayyan Faizullah

-sekian-


You may also like

1 ulasan:

  1. masa ni terlepas peluang nak beli... bila lagi promo macam ni...

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.