Foodsglamz |#| Ais krim kenyit-kenyit manja

/
21 Comments
Disember 22, 2014

Assalamualaikum

Agak lama Papaglamz tak update entri pasal makan makan makan danalan kan? Hehe. Dah tu tetibe musim-musim hujan ni update pasal ais krim segala bagai pulak. Tak sejuk ke Papaglamz oi. Sebenarnya dah dari bulan lepas makan air krim yang super duper havox ni dengan isteriku yang di cintai. Hehehe.

Yela kami berdua dating-dating mesra sama2. Nak try jgak makan ais krim ala-ala orang yg baru2 couple tu. Cari feel katanya. Tapi kami dah ade handbag bergerak siap boleh bersuara lgi (anak). Ngeee..

Okay Papaglamz makan aiskrim ni dekat dalam East Coast Mall. Ade adecla satu kios kecik kat tengah2 alam jual asikrim. Kami pon cube la. Kami order la. Papaglamz order aiskrim chocolate isteri pulak aiskrim durian macam gambar kat bawah tu. Haaaa best kan? kan? kan? kan?

Chocolate snow ais cream

Durian Crispy Ice Cream
Rasanya memang best. Masa mula2 tengok food presentation die pon ala-ala terkesima gitu. Tek pernah la Mak Jemah eh Papaglamz tengok ais krim di serve sebegini rupa. Cantik meletz. So kami pon menikmati ais krim itu sambil kenyit2 mata antara satu sama lain. Fefeeling baru bercinta kan. Hahahah.

Ok la tu je. Kalau tak berkeberan jom la singgah kat ECM nih.

p/s: Hati-hati time hujan ni. Jangan amalkan makan ais krim selalu. Nanti batuk memanjang. Kalau nak tingkatkan imunisasi badan tu ape kate amalkan pengambilan Vitamin C Shaklee. Insyallah terhindarcdari sakit ditambah pulak kulit jadi Chantekzzzz

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

21 ulasan:

  1. 1st timw jugak nmpak aiskerim melepppsss macam ni.. homemade ke ?? Kiosk melayu ke @ alaa2 baskin robins tuu??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Staf semua melayu.. Btul ala-ala baskin robins..

      Padam
  2. Salam ukhuwah. Jemput singgah ke blog saya blog saya

    BalasPadam
  3. sedapnya ice cream !!.. musim sjuk tk best makan ais kream.. hehehe

    singgah blog papaglamz ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula.. Brtmbh2 sejuk jadinya.. Tq jalan2 kat sini

      Padam
  4. Perghhb sedap nyer.... meleleh air liur dibuat nyer.. hahahaa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hamboi... Mcam tu sekali? Haaa dtg la kuantan ni.. Blh try sekali..

      Padam
  5. Balasan
    1. Memang sedah. Papaglamz prefer yg durian tu.. Yg chocolat tu rasa koko die sgt kuat.. Pahit2 gitu.

      Padam
  6. huihhh...chanteknyer eskrim tuhhh...mesti sedap tuhhh...hihiih

    BalasPadam
  7. Cam kat Hong Kong Desert je Papaglamz...tak pnah cube lagi. Nampak cam menarik tu...;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul..... Pandai... Penah nampak ea? Blh la cube..

      Padam
  8. Allah...tengok je menceceh dah air liuq ni haa...haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hati2 na. Kang tambaj banjiaq dgn ayaq liuq tuh.. Hahah

      Padam
  9. terliur wesss tengok ais krim ni.... aduhhhh

    BalasPadam
  10. first time tengok aiskrim mcm gini =)

    BalasPadam
  11. tengok pun mcm best, belum lagi mkn

    BalasPadam