Konsultant nutrisi Ibu dan bayi anda

/
6 Comments
Disember 07, 2014

Assalamualaikum

Tetibe nak konsult nutrisi plak kan? Pulak tu pasal ibu dan bayi. Mampu ke??!!! Jangan pandang Papaglamz sebelah mata. Hehehe. Insyallah. Mungkin konsult based on penglaman Papaglamz menjaga wife Papaglamz berpantang dan anak Papaglamz sorang cumil tu. Nak tau lanjut tentang nutrisi ibu berpantang dan bayi. Jom beramah mesra dengan Papaglamz. Jangan malu dan segan okay.

wassap/telegram: 0196141393
email: faizalmusa88@gmaial.com

-sekian-


You may also like

6 ulasan:

  1. Memang terbaik kan set berpantang shaklee ni. Dapat merasa cergas dan sihat selepas bersalin (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wife amalkn smpi skrg nmpk sehat jer.. Huju

      Padam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.