Melangkah dengan yakin.

/
3 Comments
Disember 07, 2014

Assalamualaikum

Tak salah mencuba sesuatu. Walaupun tak tau apa yang bakal kita hadapi, kita terjah je kan? Asalkan terjahan itu atas jalan yang benar, bukan yang salah. Semoga setiap langkah yang Papaglamz ambil diikuti dengan barakah dari Allah S.W.T. Insyallah.

We will see what will happens nanti. Semoga apa yang Papaglamz cuba ni akan membuah kan hasil atas dasar niat ingin keluar dari kepompong kehidupan dan keewangan yang selesa.

Haa mesti tertanya-tanya kan. Apa la yang Papaglamz mengarutkan tu kan? Langkah la.. Kepompong la.. Huhuhuhu.. Just nak bagi tau kalau sesape nak gunakan produk shaklee boleh la contact2 dan beramas mesra dengan Papaglamz ya.

"What.....?!!! SHAKLEE?? Ish Papaglamz ni. Lpas satu.. Satu... Kerepek la.. Tupperware la.. Tudung la.. Fokussss....!!!"

Camtu la. Sebab tu manusia ni di bagi peluang untuk mencuba. So, why not kan Papaglamz mencuba. Di tambah memang Wife Papaglamz menggunakan Shaklee ni. Set menyusu. Ok gitu. Susu melimpah ruah. Alhmdulillah. Yup, semua itu kerja tuhan kan. Die yang bagi. Tapi sebagai hambanya kita kene usaha betul tak? Usaha Papaglamz suh wife makan supplement dari Shaklee. Dan berkesan. Jadi, apa salahnye Papagamz berkongsi kan kan kan kan? Huhuhu.

Ok la tu je entri kali ni. Kalau nak beramah mesra dengan Papglamz sembang pasal Shaklee silakan. Kalau Papaglamz tak boleh jawab, Papaglamz punya team yang awesome tu sure nak tolong jawabkan. Huhuhu.

wassap/telegram: 0196141393
email: faizalmusa88@gmail.com
ID: 117517

p/s: Terima kasih kat Kak Adaa Inspiration sebab sudi jadi Mentor Papaglamz.

-sekian-


You may also like

3 ulasan: