Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

/
40 Comments
Disember 03, 2014
Assalamualaikum

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak


-sekian-


You may also like

40 ulasan:

  1. Blog update!
    Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

    BalasPadam
  2. good luck ...

    p/s : http://buatwanita.blogspot.com/2014/11/tutorial-cara-buang-verification-code.html

    buang verification dulu. susah nk komen. lain kali datang lagi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okies. Dh buang.. Mmg x perasan klu xde org bg tau.. Huhu. Tq yer.

      Padam
    2. kini komen kat sini sudah menjadi laju

      Padam
  3. haiii :)
    datang dari segmen yang sama ^^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    BalasPadam
  4. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. salam,,iqha singgah sini dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html
    done follow #75 and klik nuffnang :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam singgah juga walaupun bukan dari segmen yang serupa

      Padam
  7. Assalamualaikum! G'nite... Happy segmen :D. Done follow blog awesome ni ^^
    Hana pun join http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq jalan2 sini.. Papaglamz dah ziarah awak.. Hehehe

      Padam
    2. semoga semua happy bersegmen

      Padam
  8. singgah dari segmen yg sama
    http://yayaomeyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq jalan2 sini.. Papaglamz dah ziarah awak.. Hehehe

      Padam
  9. Tolong PROMOTE segmen ni blh tak ? Kalau nak join pon boleh . THANKS . http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

    BalasPadam
  10. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    Jemput komen post ini:
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam juga.. tak sempat join segmen yang sama

      Padam
  11. balas kunjungan owner blog :)

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. blogwalking dan jalan jalan kat sini juga

      Padam
  13. Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

    Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

    Boleh dth sini ye:-
    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah papaglamz.. dah masuk bloglist Farha Kimah

      Padam
  14. membalas kunjungan dari segmen yg sama (^_^)

    BalasPadam
  15. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. singgah singgah dan jalan jalan kat sini juga

      Padam