SET YOUR TARGET NOW...!!!!!!!

/
1 Comments
Disember 21, 2014

Assalamualaikum

Haaa semua orang mesti ade target yang nak di capai kan? Papaglamz pun ade jugak. Saje nak sharing-sharing.

1. Aku nak kaya aku nak kaya

2. Aku nak nak update blog hari-hari

3. Aku nak buat promotion Shaklee habis-habisan online or offline

4. Aku nak jadikan business Shaklee ni sumber pendapatan utama aku

5. Aku nak dapat 3K dalam masa 3 bulan lepas join Shaklee

6. Aku nak berhenti kerja nak buat fulltime Shaklee dan nak fokus family lebih sikit

7. Aku nak upgrade Tahajjud, Dhuha, Zikir, mengaji quran, Sedekah, dan Doa byk2 supaya businees aku dgn shaklee ni berjaya dan rezeki di perluaskan

8. Aku nak buat blog aku jadi yang popular dari orang lain

9. Aku nak ramai customer datang refer kat aku bercerita pasal masalah diorang dan beli shaklee dengan aku

10. Dalam masa setahun aku nak ada pendapatan tetap dalam business shaklee ni

11. Aku nak dapat downline yang terbaik yang boleh jadi team aku

12. Segala entri2 aku dalam blog semua orang suka

13. Entri2 aku semua boleh menyentuh perasaan sesiapa yang membaca

14. Aku agent shaklee yang mempunyai service yang terbaik

15. Aku betul-betul suka business shaklee ni

p/s: Walaupun masih BARU, tapi Papaglamz yakin. LETS SET YOUR TARGET NOW......!!!!!!!

Ingin mengetahui lebih lanjut tentang business Shaklee ni? Jom rerajin beramah mesra dengan Papaglamz.

-sekian-




You may also like

1 ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.