Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

/
19 Comments
Disember 04, 2014

Assalamualaikum

Seperti tajuk entri ni. Papaglamz nak sangat ade camera DSLR. Alang2 ada peluang yang LAZADA bagi ni. Papaglamz join la sekali. Papaglamz memang tak pernah lagi shopping mopping kat LAZADA ni. Tapi this a good approach for those yang malas nak parking kereta, bersesak, dan sebagainya la. Yang bestnya tu macam-macam barang barang ade. Baik dari pakaian hingga la ke perkakasan dapur ditambah dengan gadjet-gadjet pilihan. Meletzz sangat kan? huhuhu. Apa lagi jom shopping kat LAZADA.
KLIK SINI Kalau nak join
Ni la gadjet idaman Papaglamz 
Untuk pengatahuan semua..

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Pemenang akan dipilih secara random melalui Google Carian  (tidak semestinya pada page pertama) dan URL yang diletakkan di ruangan komen ini . 6 pemenang bertuah akan memenangi shopping voucher dan cash.

Syarat-syarat penyertaan:

Harga barang tidak melebihi RM1212
Sila letakkan link blog di ruangan komen. (Peluang menang lebih besar)

Pemenang akan dipilih secara random tetapi jumlah harga barang yang melebihi RM1212 akan dibuang dari penyertaan.

Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :)

Contest ini berlangsung sehingga 12 December 2014. Jangan lepaskan peluang ini!

-sekian-


You may also like

19 ulasan:

  1. dapat kamera tu hari-hari amik gambar anak wekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erkkk.... Macam tau2 jer.. Oooo mengintai kte yerk?? Hahahaha.. Doakn la Papaglamz punye entri ni glamour top one carian kat google tu nnt. Huhuhu

      Padam
    2. saya pun nak kamera tu.. huhuhu.. boleh ke?

      Padam
  2. Balasan
    1. Memang best. Jom la join..

      Padam
    2. memang best.. dah join.. tak menang

      Padam
  3. ramai gak yg bekenan dslr hehe. all d best. sy pon join berangan hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. Selamat verangan..

      Padam
    2. saya juga berkenan dan berangan nak menang

      Padam
  4. Hi, Terima kasih join contest! Insyaallah , ada rezeki menang :)

    Nak wishlist tercapai? Boleh tengok ni : http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/hadiah-misteri-untuk-peserta-shopping.html

    BalasPadam
  5. saya join jugak.. tapi tak menang.. huhuhuhu

    BalasPadam