Tinta Papaglamz |#| Jeles-jeles manje dengan WIFE sendiri

/
11 Comments
Disember 24, 2014


Assalamualaikum

Arghhhh...!!! Papaglamz jeles. Full Stop. Untung la cikgu-cikgu yang sedang bercuti time2 hujan ni macam wife Papaglamz tu. Kite dok sebok nak g keje pepagi buta siap-siap. Hamboi uolsss siap berselimut comforter melabai-lambai di atas tilam melihat Papaglamz pergi kerja. Sambil si anak pun senyum2 sinis manje. SENTAP...!!!!

p/s: Satu hari nanti Papaglamz tak yah dah nak g kerja keluar rumah pepagi. Tak caye? Dengan biz Shaklee ni insyallah. Mentor Papaglamz dah bukti kan. Anak didik dia la pulak akan menyusul nanti. Doa kan yer kawan Star Master semua.

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA


-sekian-



You may also like

11 ulasan:

  1. hahaha..memg pon..adoii..berat nye rasa hati nak melepaskan selimut.. hehee..dah laa hujan..adoii

    BalasPadam
  2. jom join giveaway ni :) http://atentashasecret.blogspot.com/2014/12/2014-year-end-giveaway.html

    BalasPadam
  3. nasib baik papaglamz tak merajuk...

    BalasPadam
  4. hihihi... merajuk ke masa tu....

    BalasPadam
  5. insyaAllah, kalau ada usaha mesti boleh punya =)

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.