Tinta Papaglamz |#| Ragam Imtiyaz 7 Bulan

/
13 Comments
Disember 18, 2014

Assalamualaikum

Ni cerita semalam. Semalam rupanya birthday Papaglamz punya litle princess tu. Yang ke tujuh bulan. Hurmmm dah besar jugak kan? Adek? Ohhhhh tidak la untuk sekarang ni. Tapi Papaglamz menerima sahaja kalau rezeki. For sure la Papaglamz masih lagi pemandu yang berhemah hokkay.. Hahaha

Selamat hari lahir la anak ku. Ayah doakan semoga jadi anak solehah. Kurangkan menangis tu. Dan cumil santiasa. Huhuhu.

Ok ni nak cerita pagi tadi plak. Punye la awal Imtiyaz ni bangun pukul 5.30 sudah terbeliak besar biji matanya. Sambil senyum2 + jeling2 berlagak sebab dapat menyusu ibu die pepagi buta. Nak cakap die menang sebab dapat susu ibu la tu. Ayah tak dapat. Bertuah punya anak. Hahaha

Siap menyusu pun mula la tak pasal-pasal merengek. Papaglamz angkat senyum2. Letak semula atas tilam, menangis lagi. Angkat senyum.. Erkkkkkk...!!!!! Apakah yang berlaku..!! kejadian sampai la pukul 7.30 pagi. For your info, Papaglamz kene masuk offis kul 8.00 pagi. Bagi ke ibu die tak nak. Soooo.. Papaglamz Emergency Leave sejam. Hahahah. Ade ke EL sejam? Tak la. Mintak masuk offis lambat sket. Hehehe

Lastly, Papaglamz dodoikn la kt atas riba. Sambil senyum2 dengan dodoian lagu zikir subhanallah yang ala-ala MARIAH CAREY Upssss.. Ala-ala Munir Hijjaz ni maka mata Imtiyaz yang bulat itu kembali layu... layu.... layu.... layu.... dan tidur.. Fuhh....!!! Tepat pkul 8.00 pagi. Nseb baek la tak lambat sangat. Start kereta zoooooommmmmmm..... Kul 8.30 pagi sampai. Tak la lambat sangat kan? Alhamdulillah. Mulakan kerja seperti biasa.

p/s: Anak-anak. Setiap bulan ada sahaja ragamnya. Nak ikut ayah g kerja ke? Mana boleh sayang. Semoga rezeki Papaglamz dalam business Shaklee ni menjadi. Dapat la Papaglamz fulltime wat business ni. Duduk rumah je uolss. Boleh tumpu perhatian kat anak n family. Mentor Papaglamz, Kak Adaa dah bukti kan. Tak mustahil kan? So, Papaglamz kena kuat berusaha lagi. Chayoookk...!!! Insyallah. Dengan business Shaklee ni ditambah dengan team member yang awesome insyallah masalah keewangan dan masalah kekangan masa anda bersama keluarga akan satle. Cuma kita kena gigih berusaha.

Ingin mengatahui lebih lanjut tentang business Shaklee ni? Jom rerajin beramah mesra dengan Papaglamz.

-sekian-


You may also like

13 ulasan:

  1. chaiyookk papaglamz! memg betul, apa2 kite buat sekrg ni sebab anak2 je.. makin membesar makin banyak ongkosnya maka berusaha gigih lagi laa jawabnye..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ble dh ad anak cmni la.. Huhuhu.. Insyalah satu hari nnt impian tercapai.. Aamiin..

      Padam
  2. Caya la papaglmz... moga sukses...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah.. Aamiin.. Doakn yg berterusan.

      Padam
  3. ala comelnya baby..inshaaAllah selagi kita sematkan dalam hati dgn ikhlas lillahi Taala semuanya akan berjaya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin... Thankz atas kata-kata semangat tu..

      Padam
  4. semoga baby imtiyaz membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh untuk kedua2 ayah and ibu..aminnn
    btw..iqha singgah sini sambil main2 klik nuffnang :))

    BalasPadam
  5. Alahai comel lah dia..meh acik nak gigit...nie x sbr nak dpt adik gugurl nie..hihihi..beza sebulan je lah ye anak kita..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Owhh ea... Tua sblan ke muda sbulan?

      Padam
  6. happy besday imtiyaz..!!! wahh sebaya ank kite ni...hihiii

    BalasPadam
  7. chaiyoookkk semoga terus succes,,,,

    BalasPadam