Travelglamz |#| Agoda's Half Price Promotion

/
9 Comments
Disember 05, 2014

Assalamualaikum

Pada sesiapa yang mencari-cari hotel untuk menginap di serata Malaysia ataupun tempat-tempat hawtz terpilih serata dunia, why not cube la usha-usha online dengan Agoda.com. Banyak sangat promosi-promosi yang ditawarkan selain dari memudahkan kita untuk booking.

Terbaru Agoda ada buat promosi Half Price Rate untuk hotel-hotel pilihan. Banyak jugak la hotel-hotel yang di Half Price kan tu. So siapa-siapa yang berminat tu. Apa kata jom terjah-terjah web page Agoda.com.




p/s: Selamat bercuti.

-sekian-


You may also like

9 ulasan:

  1. wow.. syok.. tapi kena book awal la kan. tu yg tak syok. dulu pernah book, last-last tak pergi sebab anak demam. rugi-rugi. seb baik dalam msia je :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laaaa yeke? Tak rezeki nk brjalan la tu..

      Padam
    2. hurmmmm.. perancangan Allah adalah sebaik-baik perancangan.. ada hikmahnya

      Padam
  2. jarang gune agoda.. biasa tgok dekat booking.com.. tapi kalau agoda ade half price.. boleh la try... hehe

    BalasPadam
  3. Booking.com? Ermmm.. Nak cuba jugak la. Thankz..

    BalasPadam