Travelglamz |#| TripZilla.my lounch promosi untuk bercuti

/
10 Comments
Disember 03, 2014

Assalamualaikum

Ade plan nak bercuti tahun depan? Kalau ade apa kata jom usha TripZilla.my sebab diorang ade buat promosi pakej percutian ke destinasi-destinasi pilihan serata dunia. Make sure booking awal dan buat persiapan awal yer.
TripZilla.my


Papaglamz teringin honeymoon kat China. Ade sesape nak sponsor tak? huhuhu

-sekian-


You may also like

10 ulasan:

  1. wah menarik ni, terima kasih di atas perkongsian ini...

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Yup.. Yup.. Jgn lupe klu bercuti elo2 tau. Hehehe

      Padam
  3. hm.. bagus jgk ada apps cenggini. jimat sikit

    BalasPadam
  4. dulu saya honeymoon kat port dickson aje.. huhuhuhu.. bilalah agaknya dapat keluar negara pulak..

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.