Tupperware |#| Sesuci Kasih Ibu

/
6 Comments
Disember 05, 2014

Assalamualaikum

Sesuci kasih ibu. Membesarkan dan mendidik kita tanpa rasa jemu. Segala-galanya dicurahkan hanya untuk anak tercinta. Kasih ibu tiada bertepi. Janganlah sesekali kita menderhaka kepada ibu. Ibu Engkaulah Ratu Hati Ku.

Demi mengenang jasa Ibu, ada seorang En. Customer ni berhajat nak bagi hadiah set Tupperware untuk Ibu tersayangnya. Wahh..!!! Sangat pandai mengambil hati Ibu. Untuk diberikan sebagai hadiah? Hurmm, terpaksala Papaglamz membungkuskanye dengan chantekz-chantekz yer. Biar ala-ala terkejut bila Ibu die dapat nanti.

Walauapapon thank to En. Customer. Jadi la anak yang baik yer. Anak yang soleh. Senantiasa mendoakan kedua Ibu dan Bapa. Semoga anda sekeluarga terus hidup harmoni dan kekal bahagia hingga ke syurga. Insyallah.
On The Way. Cari ilham. Huhuhu
p/s: Ada tak tutorial nak bungkus Tupperware ni? Tetibe kene bungkus plak. Tak pe la. Demi En. Customer n rezeki, Papaglamz cuba sedaya upaya. Chayoookkkk....!!!!

Jangan lupe. Sesape nak order Tupperware yang cun melecun tu boleh la PM Papaglamz lelaju k.

Wassap: 0196141393
email: faizalmusa@gmail.com

Klik untuk Catalog Tupperware Disember 2014

-sekian-


You may also like

6 ulasan:

  1. wahhhhh jual tupperware ke.. berminat berminat la...

    BalasPadam
  2. sesuai untuk adik adik yang baru masuk sekolah...hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. sekarang nih orang pi kerja pun bawak bekal.. kos sara hidup dah tinggi

      Padam
  3. Mesti si emak happy dapat Tupperware :)

    BalasPadam