Tupperware |#| Suatu permulaan

/
8 Comments
Disember 03, 2014

Assalamualaikum

Papaglamz mulakan entri kali ni dengan lafaz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM. Semoga kita semua berada di bawah lindungan dan kasih sayang dari Allah. Insyallah. Seperti tajuk entri ni, Papaglamz terasa nak tambah satu lagi menu tab kat atas tu. Tupperware. Hehehe.

Papaglamz akan update segala bagai tentang Tupperware yang setiap bulan ada sahaja offer die kan? So, jangan ketinggalan. Selalu-selalu la jalan-jalan kat blog Papaglamz ni.

Untuk permulaan ni Papaglamz just nak war-war kan yang Tupperware ade buat sale harga yang tersangat la runtuh. Nanti sat lagi Papaglamz update catalog untuk bulan Disember ni. Kalau-kalau berminat tu meh la komen2 klu x pon private2 message dengan Papaglamz yer.

p/s : Rezeki dari Allah tu 9/10 adalah dari perniagaan. Doakan Papaglamz yer semua.

-sekian-


You may also like

8 ulasan:

  1. wah, Papaglamz pun sukeTuppaware gak ke?same la kite...hihi
    ni blog tapawe Asiah
    http://sufiyatuppawareshope.blogspot.com/2014/12/tuppaware-catalog-1-31-dis-2014.html
    thanks ye ltk mskkan blog Asiah dalam bloglist Papaglamz, terharu gitu...selamat bertuppaware pasni & maju jaya dalam meniaga..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.. Baru2 ni je kak.. Masih nak belajar lagi.. Huhu.. Ok nanti sy follow blog akak tu.. Rerajin la komen entri papaglamz, nnt jd blog list lgi. Heheh

      Padam
    2. selamat bertupperware untuk semua.. hehehe

      Padam
  2. Join Tuppaware TP ke Papaglamz?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kite x.. Wife Papaglamz.. Baru jadi ahli.. Alang2 Papaglamz ad blog ni.. Promot2 ler.. Hihihi

      Padam
    2. promote. jangan tak promote papaglamz

      Padam
  3. moga dibuka rezeki dalam perniagaan ni papa =)

    BalasPadam