JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA, ONLINE DAN MURAH?

/
16 Comments
Januari 08, 2015
Asalamualaikum

Pastinya ramai tertanya-tanya macam mana caranya untuk menjadi AHLI SHAKLEE ni kan? Jangan tak tau anda semua boleh jadi ahli shaklee secara PERCUMA dengan pembelian produk (mengikut harga ahli) RM 700 dan keatas. Sekiranya anda hendak mendatar tanpa membuat sebarang pembelian, yuran keahlian HANYA RM 65.00 sahaja. Di tambah dengan postage untuk starter kit, jumlah semua RM 75.00. MURAH kan? Yang bestnye keahlian ini adalah SEUMUR HIDUP. Kalau anda ahli tapi tak aktif membeli setiap bulan, jangan risau keahlian anda tetap akan aktif je. Berbaloi kan? Lagipun bila jadi ahli ni, harga confirm la lebih murah kan? BERBALOI-BALOI

Banyak kelebihan jadi ahli ni. Antaranya:
  • Masa jadi ahli tak payah pon nak beli stok sampai beribu-ribu macam produk-produk yang lain tu.
  • Kalau berdaftar dengan Papaglamz, korang akan jadi team member STAR MASTER yang awesome.
  • Kalau pun tak buat business, kalau korang beli produk dan jadi ahli, nanti tiap-tiap bulan korang akan dapat bonus daripada Shaklee. Berbaloi tu.
  • Untuk maintain keahlian, korang tak perlu pun nak beli produk tiap-tiap bulan.
  • Bagi yang nak berbusiness, korang akan dapat mentor yang terbaik untuk membimbing korang sampai la korang berjaya. Macam Papaglamz. Hehehe.
  • Korang akan seronok sebab dapat belajar ilmu tentang nutrition then kehidupan korang akan lebih sihat.
Ahli Shaklee Percuma
Nak tau cara daftar? Mudah sangat la. Korang bagi je detail macam kat bawah ni kat Papaglamz. Then bank in RM 75.00 kt Papaglamz (Maybank acc: 151445142084, MUHAMMAD FAIZAL BIN MOHD MUSA @ MUSA). Kalau bank in sekarang esok jugak korang akan jadi ahli Shaklee ni. Cepat kan?
  • Nama Penuh Anda
  • No IC
  • Nama Pasangan
  • No IC Pasangan
  • Alamat Surat Menyurat
  • Alamat Emel
  • No Telefon
Apa yang korang kena ada untuk run business Shaklee ni?
  • Facebook?
    • Papaglamz gerenti, Semua yang baca entri ni pasti ad Facebook kan? 
  • Blog?
    • Sesiapa yang ad blog satu bonus. Korang boleh sharing-maring jangan MERENG dah la kat blog korang nanti pasal Shaklee.
  • Wassap?
    • Ni la coomunication utama masa kini. Tipu la kalau takde kan?
Haaa yang atas ni main die la. Kalau ade communication system yang lain lagi terbaeek. Kalau dah ade semua tu, memang takde masalah la nak jadikan Shaklee ni sebagai satu perniagaan. Apalagi MULAKAN LANGKAH UNTUK BERUBAH SEKARANG cepat..!!! Contact Papaglamz untuk maklumat lanjut.

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Betul tu Kak Adaa. Sangat mudah. Lagi2 ade mentor yang berbakat jdi pembimbing. Huhuhu.

      Padam
    2. mentor yang betul2 mendidik kita takpe, sesetengah tu lepas kita join ada mentor yang lepas tangan macam tu je

      Padam
  2. inshaAllah nanti nak bercuba2 berubah jual shaklee n jadi ahli.... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhhhh...!!!! Bagus tu Cik Ash. Alang-alang berblog tu kn. Blh wat entri2 tambahan. Sharing2 info pasal Shaklee. Lagi pn blog Cik Ash yg ad 600 lbeh follower tu kn meletzzzzz. Gerenti ad yg bce punyer.. Hehehe..
      KITA JUMPE DI PUNCAK JAYA...

      Padam
    2. welcome to the club shaklee one day kak ekin..kikikiki

      Padam
  3. ehh kalau online boleh jd ahli secara free ke???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Beli brg online atas RM 700 dpt keahlian percuma. Hehe

      Padam
  4. makin ramai pula kenalan yg join shaklee.. hmm..

    BalasPadam
  5. bagus ni bagi orang yang nak berbisnes, boleh mulakan dengan bisnes shaklee

    BalasPadam
  6. memang banyak kelebihan jadi ahli shaklee

    BalasPadam