MyKad Smart Shopper Di Dalam Aplikasi Telefon Mudah Alih (Mobile Phone)?

/
13 Comments
Januari 27, 2015
Assalamualaikum

Seperti yang Papaglamz ceritakan mengenai MyKAd Smart Shopper dalam entri sebelum ni, sememangnya bannyak kelebihan-kelebihan dengan menyertai program ini. Ini di tambah pula dengan kemudahan aplikasi MyKad Smart Shopper di dalam telefon mudah alih. Melaui aplikasi ini, mereka-mereka yang telah mendaftarkan Mykadnya di bawah program ini lebih mudah untuk menggunakan perkhidmatan ini. Antara perkhidmatan yang di tawarkan melalui aplikasi ini antaranya ialah:
  • Mencari senarai kadai yang membolehkan kita menggunakan MSSP.
  • Pendaftaran ahli baru.
  • Memeriksa Affiliate Junction point reward.
  • Menebus barangan berdasaran point yang diperolehi
Untuk membolehkan telefon anda mempunyai aplikasi ini, mudah sahaja hanya muat turun daripada laman sesawang GooglePlay Store dengan carian Affiliate Juntion. Mudah kan? Bermacam kemudahan yang bakal anda nikmati.

SELAMAT MENCUBA

-sekian-

Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:



You may also like

13 ulasan:

  1. saya baru tahu.. nak kena cuba tengok juga

    BalasPadam
  2. Wah menarik ni ..Ada dgr citer tapi lum sempat nak teroka lagi hehehe

    BalasPadam
  3. Nampak iklan pasal ni kat TV. Baru tahu apa benda ni. Urusan lebih mudah la lepas ni ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya tak pernah jumpa iklan ni kat tv, dapat tau pasal ni pun dekat blog la..haha

      Padam
  4. kalau aplikasi ni dah ada dalam smartphone lagi mudah la bagi yang dah join program ni

    BalasPadam
  5. dunia di hujung jari kan... senang betul!

    BalasPadam