Papaglamz.com selepas 3 bulan

/
22 Comments
Januari 31, 2015
Assalamualaikum

31 Jan 2015, maka tepat lah Papaglamz.com bersiaran di alam maya ni selama 3 bulan. Hahaha. Jom nyanyi sama-sama.

...Happy birthday to you...
...Happy birthday to you...
...Happy birthday to Papaglamz...
...Happy birthday to you...


Tiga bulan penuh cabaran. Yela nak merapu dalam entri bukan mudah. Nak kena berangan, cari idea, menaip lagi. Tu tak kira dok bersilat dengan Imtiyaz yang sebok nak ikut kite update entri tu. Kikiki. Tapi, alhamdulillah Papaglamz masih lagi bersiaran di alam maya ini.

Kalau nak diikutkan masih mentah lagi Papaglamz dalam dunia blog ni. Tiga bulan tu tak banyak lagi pengalaman atau ilmu yang Papaglamz dapat. Tapi takpe, itu bukan sebab untuk Papaglamz patah semngat kan? Teruskan belajar. Tingkatkan usaha untuk menghasilkan entri-entri yang bermanfaat yang boleh menyentuh hati setiap pembaca. Haaaa gituuu.. Nak sentuh hati pembaca tapi dengan tulisan. Perghhh...!!! Macam mana tu....?

Pencapaian Papaglamz.com dalam 3 bulan ni? Haa baru teringat, Papaglamz pernah terpilih sebagai pemenang saguhati je la tapi dalam segmen yang Kak Shima anjurkan. Dapat topup RM 10 tu. Best.. Best.. Best.. Tq Haakakk yang baik hati. Nanti ade segmen lagi, saya join yer.. Hehehe..

Cakap pasal segmen ni. Papglamz berangan la jugak nak anjurkan giveaway. RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ. Haaa nama die ok tak? So far ok la penyertaan dari rakan-rakan blogger semua. Ni la first giveaway dari Papaglamz. Harap berjaya. Penyertaan masih di buka lagi tau. Jangan ketinggalan untuk menyertai. Jumpe uolzz kat red carpet yer? Hehehehe
Banyak pulak mencarutnyer mengarutnya. Hahaha. Ok la, ni summary untuk bulan lepas punya.

Bilangan pageview: 19712
Total follower: 330
Bilangan entri: 188

So, azam bulan depan ni nak maintain momentum berblogging. Nak duduk sama rendah, berdiri sama tinggi dengan blgogger-blogger yang lain insyallah.

Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:



You may also like

22 ulasan:

  1. Papaglamz memang hebat.Akak dah setahun lebih bertungkus lumus menghiasi blog akak,follower baru toit je.kejo yop kejo...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama lah saya kak.. tgk post dah lama dah start, tapi... haha.. mcm chips more.

      Padam
    2. Ish.. Biasa2 je la. Byk lgi ilmu kene belajar ni.. Tq sebab sudi singgah jenguk Papaglamz..

      Padam
    3. kan? saya dah hamipr 3 tahun tapi tenggelam timbul juga, haha

      Padam
  2. Waa.. syabas paoaglamz.. sheila ni tenggelam timbul dlm dunia blog ni.. moga 2015 ni sheila dapatlah timbul dan belayar dgn jayanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq.. Insyallah Kak.. Chayok2....!!!

      Padam
  3. semoga terus bersemangat nak berblogging :D

    BalasPadam
  4. Tahniah! Fuh hebat ni.. baru 3 bulan dah perform dengan baik. Semoga terus sukses dan teruskan menulis ya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin. Insyallah pojie.. Sama2 membangun..

      Padam
  5. terbaik... kita bertahun2 berblog2 tergelam timbul jah ni... mungkin lepas ni x terupdate kut

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.. Knp plak Cik Ash? Dh start kerje ea..

      Padam
    2. sayang kalau tak terupdate. Walaupun bukan setiap hari ada entri baru at least update sekurangnya seminggu sekali =)

      Padam
    3. PPG : yup2 tengah cari keje... xtaw lagi dapat ke tak...

      Padam
    4. Hajar Rash: update bila ada masa terluang....

      Padam
  6. 3 bulan sebenarnya sangat baru tapi salute pada papaglamz. Dalam masa 3 bulan pv dah banyak tu dan penulisan pun boleh dikatakan seperti orang lama dalam blogging =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha.. Org lama sgtnye pon.. Seriously macam msih byk lg kne improve.. Tq Hajar sebab rajin jenguk2 kt blog Papaglamz ni..

      Padam
    2. kita sama2 improvekan diri dalam blogging

      Padam
  7. sy start blogging lama dah. tp mcm chipsmore la. sebelum2 ni pun private je blog tu. tgk la follower, alahaaiii... hehe. btw, thanks papaglamz tambahkan senarai follower. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. awal penglibatan dalam blogging dulu pun macam ni juga

      Padam