Promotion Set Bersalin Shaklee 2015

/
3 Comments
Januari 03, 2015
Assalamualaikum

Selepas kawen aritu Papaglamz memang tak pernah dengar langsung pasal Shaklee. Sampai time wife Papaglamz nak bersalin anak sulung, baru la Papaglamz sebok mencari apa-apa makanan tambahan yang boleh digunakan semasa berpantang. Sampai la Papaglamz terjumpe SET BERSALIN Shaklee ni. Papaglamz pon dapat tahu kat google jugakz. Google je pasal vitamin semasa berpantang. Berjuta-juta link Encik Google bagi.

Jadi, Papaglamz pon belikan satu set berpantang yang lengkap yang terdiri daripada 5 produk utama berikut:
set Bersalin Shaklee
Nampak tak harga dia RM 359.79 tu untuk kegunaan 4 Bulan tau. Kira dalam sebulan kita hanya perlu keluar RM 89.90 jer. Murah kan? Sampai hais berpantang 40 hari pon masih boleh teruskan lagi makan sebab asih ade. Memang terjaga betul la.

Jadi, jangan lepaskan peluang ni. Sesiapa yang dah sedang mengandung or yang dah tengah tunggu masa untuk bersalin tu, pakat ramai-ramai contact Papaglamz. Boleh dapat consultant. Kalau amek set bersalin ni dengan Papaglamz, akan dapat AFTER SALE SERCIVE yang PERCUMA lagi. Huhu

set Bersalin Shaklee
Set Berpantang
SetBerpantang Shaklee
Energizing Soy Protein (ESP) adalah tambahan dalam set ini sebagai pemberi tenaga dan penambah susu.
p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.
Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA


-sekian-


You may also like

3 ulasan: