RESDUNG SAYA DAH TIADA, BERHENTI ROKOK 100% DAN HILANG 12 KG

/
30 Comments
Januari 17, 2015
Assalamualaikum

Memandangkan bulan ni adalah promosi RUNTUH menjunam Vivix, jadi Papaglamz nak kongsi serba sedikit testimoni yang Papaglamz dapat dalam group secret STAR MASTER Shaklee Papaglamz. Betul, dengan Vivix sahaja masalah RESDUNG, ROKOK dan BERAT BADAN selesai. Menakjubkan bukan?

Testimoni Vivix
Suami akak ni ada masalah resdung.
Jadi recommended untuk consumed Vivix sebab keberkesanannya terbukti.
Berikut kisah sebenar kami berborak-borak dalam group kami.

Testimoni Vivix
Kak Zurina, [13.01.15 19:09]
nak sharing testimoni suami tercinta..
tahun 2012 husband selalu keluar masuk hospital sebab sakit selalu..bebanan keje.lifrstyle menyebabkan suami jue kena penyakit batu karang dalam hempedu..
lepas dah operate dan buang batu karang tu..kesihatan suami agak kurang sikit..selalu demam dan selalu pening kepala sampai satu tahap mase driving pun bole nak pitam..
memang takut..mase tu die dah terfikir nak mati dah..jumpe doktor pakar..doktor cakap resdung akut..dan yg pitam tu tanda2 awal nak kena strok..Allah ya Allah anak2 masih kecil..
Kak Zurina, [13.01.15 19:09]
2013 baby kedua lahir..suami nekad stop smoking dan jue bagi try vivix..
Kak Zurina, [13.01.15 19:11]
alhamdulillah dah setahun..kesihatan makin baik..dah stop smoking..tahun 2014 langsung xde masuk hospital..dan yg best suami makin hensem hehe turun 12kg tau..nampak awet muda la..
Alhamduillah. Papaglamz gembira dengan sharing yang Kak Zurina ni bagi. Bertambah-tambah jatuh cinta dengan Shaklee ni. Kalau uolss semua nak merasai pengalaman yang sama boleh la cuba. Nak-nak bulan ni ade NEW YEAR PROMOTION kan? Memang berbaloi la. BELI 2 BOTOL DISCOUNT 5%. Kalau BELI 6 BOTOL FREE 1 BOTOL. Memang berbaloi. Lagi satu, dapat FREE MEMEBERSHIP. 

JADI APA TUNGGU LAGI?

PILIHAN DI TANGAN ANDA

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

30 ulasan:

  1. vivix mahal sgt..xmampu nk bli

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ade vitamin lain.. Blh la shopping cuci-cuci mata cr yg lain.. Hehehe

      Padam
    2. orang kalau dah sakit.. kalau ada penawar berapa pun sanggup bayar

      Padam
    3. kalau ada duit boleh la berapa pun sanggup bayar tapi kalau yang takde tuuu....

      Padam
  2. banyak vitamin ya shaklee ni. kena kaji ttg khasiat vivix ni. boleh rekomen pd kawan yg sdg bergelut dalam dilema suami merokok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu.. Tq.. Tolomg2 promot deh... Huhuhu

      Padam
  3. ada tak ubat yg boleh hilangkan ketagihan merokok hehehe.. nak bg suami akak lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Vivix... Ofkos...!!!!! Haha

      Padam
    2. selamat mencuba produk shaklee eny

      Padam
  4. terbaik barang baik... kalau husband merokok mesti cuba ni.. nasib baik la en husband ekin x merokok satu bonus buat ekin... hihihi....

    BalasPadam
    Balasan
    1. untungnyerr kak ekin dapat husband yang tak merokok, hihihi

      Padam
    2. Papaglamz pon x merokok.. #sekian

      Padam
    3. ramai lelaki memilih untuk tidak merokok sekarang nih

      Padam
    4. untung wife papaglamz..hihi

      Padam
    5. azman Arsad : baguslah tu, merokok membahayakan kesihatan =)

      Padam
  5. ow..vivix ni sesui untuk perokok ek

    BalasPadam
    Balasan
    1. dari testimoni tuh... memang sesuai untuk perokok

      Padam
  6. bagi yang nak berhenti rokok tu boleh cuba vivix ini, insyaallah berkesan

    BalasPadam
  7. banyak dah produk yang shaklee keluarkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyak produk yang memberikan manfaat

      Padam
  8. Klau promote kat en.suami,
    Agak2 die pilih vivix ke rokok? :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau betul2 nak stop merokok mestilah pilih vivix ^_-

      Padam
  9. bagus bagus.. alhamdulillah dah berjaya berhenti. lebih ramai lebih baguih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. promote kan kat sedara adik abang yang hisap rokok =)

      Padam
  10. assalamualaikum wbt.. saya nk kongsikan Petua nk menghilangkan resdung yg lebih berkesan,cepat dan palingefektif adalah dengan hnya menggunakan minyak petrol ron 95.. ambil dalam 10ml minyak petrol ron 95 dan masukkan kedalam lubang hidung.. tunggu sehingga 15 saat.. kemudian dekatkan muka pd sebatang lilin yg sedang menyala.. cubalah cara ini terbukti sgt2 berkesan.. anda akn lihat ulat2 resdung keluar dari hidung anda.. selepas itu anda akn mrasa nikmat kelegaan dari masalah resdung yg kronik hnya dlm beberapa saatje anda akn sembuh dr pnyakit resdung yg membebani khidupan anda..hnya skali je anda perlu utk membuat rawatan dan sgt2 pantas dan sepantas kilat serta menjimat masa, waktu,tenaga dan usaha anda bg merawat penyakit resdung yg merungsinkan serta membebankan hidup anda...

    BalasPadam