Review Blog Pemenang Segmen Giveaway |#| JUST GET SHINING, A LITTLE MEMORY

/
30 Comments
Januari 20, 2015
Assalamualaikum

Okay malam ni Papaglamz nak bayar hutang Review blog JUST GET SHINING. Blog ni merupakan pemenang segmen SIMPLE GIVEWAY BY LICHA. Tahniah Papaglamz ucapkan. Boleh la join RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ pulak. Hehehe

Sebagai permulaan, Blog JUST GET SHINING sangat la comel mata Papaglamz. Bila korang view je, rasa nak menari jer. Muzik instrumental backgroud yang berentak pop sangat menguja pembaca untuk membaca segala entri dan layanz muzik. Best la. 


Papaglamz rasa ni adalah blog baru. First entri yang ade pada bulan November 2015. Jadi, Papaglamz ucapkan kepada pemilik blog ini semoga teruskan usaha dalam menyerikan lagi dunia blogging ini. Teruskan istiqamah dalam menghasilkan entri-entri yang best-best dan berinformasi untuk para pembaca. Rasa itu sahaja. Sekali lagi Papaglamz ucapkan tahniah kerana memenangi SIMPLE GIVEWAY BY LICHA. Semoga awak sukses selalu.

p/s: Sesiapa yang nak melawat boleh la klik banner yang cumil-cumil tu yer.

Pengedar Shaklee Anda

Faizal (Papaglamz) 
0196141393
Supervisor to be (Feb 2015)
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA
COD: Kuantan

-sekian-






You may also like

30 ulasan:

  1. hehe smoga terus berblogging..
    syokla kena review cemni.. i looike hakhak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti Papaglamz wat segmem blog review plak.. Hehehe

      Padam
    2. wahh review blog ana pulak ya nnt

      Padam
    3. saya doakan semua orang kena review

      Padam
  2. makin ramai blogger baru..makin meriah la, hehe

    BalasPadam
  3. baru lepas jenguk blog tu. Blog yang sangat simple, tak banyak widget. Rasanya owner blog ni seorang pink lover =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ramai blogger memilih warna pink.. cantik

      Padam
  4. Bagus ada segmen seperti ini. Plus, design blog tu sangat minimalist. Tak serabut nak baca

    BalasPadam
    Balasan
    1. segmen yang membantu menaikkan rakan blogger lain

      Padam
  5. papaglamz, kita tak sampai november 2015 lagi lah >_<
    apa-apa pun tahniah kepada the owner of the blog. such cute blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahaha.. Tq tq tq tq.. X perasan...

      Padam
    2. papaglamz baru kembali dari masa depan.. hehehe

      Padam
  6. bila blog kita nak di review dar red karpet ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alfalfa pleeeaaasseeeeee..!!!! Hahahahaha
      #Pitam #Pengsan

      Padam
  7. tahniah u all dtg komen kat blog papaglamz nii

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah semua.. semoga berjaya.. hik hik hik

      Padam