Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan

/
25 Comments
Januari 13, 2015
Assalamualaikum

Haaaaaaaa... Papalamz @ PPG (as called by Mohd Shahril Fawzy Suhaili) nak join segmen lagi. Rajin tak? Hahahaha. Senanya tengah cari idea entri. Sambil-sambil tu join la. Nak join klik kat banner tu yer.


Join jangan tak join
______________________________________________
Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

25 ulasan:

  1. selamat bersegmen papaglamz . bleh la join sekali gak , hehee . goodluck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaaaa.. Bgus tu paris.. Silakan.. Blh bw sampai pitam.. Hahaj

      Padam
  2. iqha singgah sini!! :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html
    btw,,done klik nuff :)

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen, Papaglamz :)

    BalasPadam
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen.. semoga berjaya

    BalasPadam
  6. Sambil menyelam, minum air ye :D

    BalasPadam
  7. bestnya join segmen ni, kita dpt luaskan 'pandangan' dan 'kawasan'. kenal org yg jauh dan bertukar pendapat

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum.

    Singgah melawat dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    BalasPadam
  9. selamat bersegmen..boleh lah tambah kenalan

    BalasPadam
  10. selamat bersegmen ^^

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.