Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

/
51 Comments
Januari 05, 2015
Assalamualaikum

*klik banner untuk join.




♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-





You may also like

51 ulasan:

  1. Done follow #215.
    Selamat bersegmen ada masa nanti, Mrs. A pun nak jointlah :-)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen..

    BalasPadam
  3. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  4. thanks sebab sudi join :) nie senarai peserta yee : http://onlybeyoungonce.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-new-year.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sma-sama. X sabar nak blogwalking nih.. Heheh

      Padam
  5. blogwalking dari segmen sama :)

    http://thehaneul.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq anis. Nnt papaglamz bw kat blog anis yer..

      Padam
  6. Assalamualaikum..
    dri segmen yg sama :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by_31.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam.. Tq.. Nnt papaglamz bw fatihah yer.

      Padam
  7. blogwalking dari segmen yang sama :D

    http://izzahisquare.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    jemput jemput melawat ya :)

    BalasPadam
  8. singgah blogwalking here :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html
    btw,,done klik nuffnang :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Miqha.. Nnt Papaglamz jenguk Miqha yer.. Slalu2 le bw kt sini.

      Padam
  9. Blogwalking dari segmen yang sama, Btw follow back ye! :)

    -http://capital-aq.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html {CLICK SINI!}

    BalasPadam
  10. sha singgah dari segmen yang sama.. ^_^

    BalasPadam
  11. singgah dari segmen sama. follow blog ni jugak

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  12. Hi :) Datang bw!

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  13. salam ...done follow.... (^___^)

    http://www.honeyonnee.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  14. salam...done follow here...

    http://asmarpunyablog.blogspot,com

    BalasPadam
  15. Bw smbil follow sini :)
    http://inibelogceritaku.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq.. Jgn lpe join GA Papaglamz yer.. Hehehe

      Padam
  16. blogwalking dari segmen sama..
    saya peserta no.77
    followback ya!!!

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq.. Jgn lpe join GA Papaglamz yer..

      Padam
  17. dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  18. salam ziarah sis
    http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum! done follow.. bw sini dari segmen yang sama..

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  20. Selamat bersegmen . kena rajin bw lah ^^

    BalasPadam
  21. assalamualaikum, datang menyinggah dari segmen yang sama :D btw, Ni Cik Seri Mersing >.<

    http://serisori.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  22. assalamualaikum, datang dari segmen yang sama..

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/01/new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  23. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    singgah Blogwalking semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  24. http://colourfulliferainbow.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    singgahh hehe

    BalasPadam
  25. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    BalasPadam
  26. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  27. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.