SET RESDUNG SHAKLEE

/
17 Comments
Januari 06, 2015
Assalamualaikum

Berita baik bagi penghidap RESDUNGSampai nak hidup dengan GATAL-GATAL di tambah dengan BERHINGUS, BERSIN selalu. Apa kata cuba SET RESDUNG SHAKLEE ni. Insyallah.
set Resdung Shaklee
Jadi apa tunggu lagi? Mereka-mereka yang mempunyai masalah resdung jom contact Papaglamz. Service terbaik Papaglamz bagi. Siap ada AFTER SALE SERVICE yang PERCUMA. Jarang pengedar-pengedar Shaklee yang lain bagi.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

17 ulasan:

  1. o.. teman ada resdung.. kalau ikutkan skrg ada b complex tu.. kena tambah vit c dgn alfalfa la yea..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah.. Bgus dh ade b-complex.. Seeloknya amek skali Alfafa sbb nk pulihkn membarane mukose kte. Vitamin C plak nk biar immune sistem kte tu kuat la. Insyallah xde lg resdung tu nnt. Vitamin C ni 2 dlm 1 tau. Slain utk resdung. Nnt kulit jadi cantik klu amalkn tiap2 hari. Hehehe

      Padam
  2. saya tak nak order,tapi kalau boleh nak tahu harga.boleh gitu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harga spt tertera di poster kt atas tu.. Hehehe.. Nk harga spesel PM Papaglamz.. HahaaHahaha

      Padam
    2. sorry, tadi gambar tak keluar,line ciput.satu set tiga barang tu harga 199 ya...insyaallah sampai masa nanti saya pm.

      Padam
    3. Ok akak.. Jgn lpe selalu2 blog walking kt Papaglamz yer.. Hehehe

      Padam
  3. Balasan
    1. Haaa btul tu.. Sila la klik order di sini tu yer.. Hahaha

      Padam
  4. wuisshhh utk resdung pun ada????

    BalasPadam
  5. kena tabah 2 lagi la nak hilangkan resdung.... tengok bajet dulu la cukup ke tak... hhihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan? disebabkan bajet tu la fikir balik untuk beli ke tak

      Padam
    2. bajet saya dah banyak lari ni..hehehe, kena hold dulu la kalau nak beli

      Padam
  6. lagi murah beli dalam bentuk set ya shaklee ni? ke sama je harga kalau dibahagi2 nilai asal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Set.. Harga lg special PM Papaglamz.. Hehehe

      Padam