SPERMA YANG SIHAT MEMBANTU KEJAYAAN PROSES PERSENYAWAAN

/
26 Comments
Januari 25, 2015
Assalamualaikum

Untuk mendapatkan zuriat, Suami dan Isteri perlu bekerjasama dan mempunyai badan yang sihat. Organ pembiakan wanita adalah tempat untuk persenyawaan berlaku. Tetapi....

TAHUKAH ANDA?
  • Setiap hari seorang lelaki yang sihat akan menghasilkan 2 - 4 Million sperma.
  • Sperma yang sihat mengandungi
    • Kepala - 1 kepala yang tajam, kuat dan mengandungi DNA si bapa
    • Mitochondria (leher) - memberi tenaga
    • Ekor - 1 ekor untuk berenang
  •  Dari 2 - 4 million sperma yang ada, hanya 4 - 10% sahaja yang sihat dan berkualiti

Jika anda inginkan Zuriat, pastikan SPERMA anda BAIK, KUALITI dan KUAT. Oleh itu, amalkan pemakanan yang seimbang dan ambillah vitamin untuk kesihatan diri anda. Untuk dapatkan Sperma yang berkualiti, anda memerlukan sekurang - kurangnya 3 bulan. Bukannya dalam masa beberapa hari.
SPERM_COUNT
Oleh itu, Vitamin apa yang anda perlukan? Tentunya :

ZINC 

  • Membantu mengurangkan mati pucuk
  • Menghasilkan Sperma yang berkualiti dan meningkatkan jumlah Sperma

Vitamin E

  • Mengelakkan dari pembengkakkan prostat
  • Mengekalkan saluran darah yang sihat
  • Meningkatkan motility sperma

CoQHealth Plus

  • Memberi tenaga kepada sperma
  • mengurangkan peratusan sperma yang abnormal

Omega Guard

  • Meningkatkan peredaran darah
  • Mengurangkan keradangan

SPERMA
Sekiranya anda sukar untuk dapatkan zuriat, jangan salahkan isteri 100%. Sila pastikan "aset" anda benar - benar banyak, sihat dan berkualiti.

JADI APA TUNGGU LAGI?

PILIHAN DI TANGAN ANDA

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:



You may also like

26 ulasan:

  1. badan cergas.. generasi gemilang.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeahhh go shaklee.. go shaklee..

      Padam
    2. gemilang dan terbilang, hehe

      Padam
    3. untuk masa depan bersama membina generasi hebat terbilang.. hik hik hik

      Padam
  2. Betul yang papaglamz cakap, sekiranya sukar untuk dapatkan zuriat, jangan salahkan isteri 100%.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dari kisah yang saya dengar, kebanyakan lelaki akan meyalahkan wanita jika tidak mendapat zuriat

      Padam
    2. Aah kan.. wanita je yg kena pergi check up., mkn vitamin la.. Lelaki tak nak bt. Ingt diorg gagah le tu..

      Padam
    3. lelaki sekarang dah pandai makan suplemen juga

      Padam
  3. Selangkah ke arah penjagaan kesihatan yang baik!

    BalasPadam
    Balasan
    1. mencegah lebih baik dari mengubati..

      Padam
    2. Bgus pojie.. Hidup sehat hati gembira..

      Padam
    3. senyuman juga adalah penawar

      Padam
  4. Hahaha..gelak jap bace komen2 Azman Arsad. XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hajhaha.. Papaglamz pon galak.. Rajin betul..

      Padam
    2. hahahah saya pun gelak juga nih

      Padam
  5. En Azman nie merata dia komen, tak terkejar ... Apakah rahsia ??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni rahsia dia mesti sehat, bertenaga n cegas ni... Tak gitu En. Azman.. Hahahah

      Padam
    2. hahahaha.. betul betul betul tu papaglamz

      Padam