Testimoni Set Bersalin, Berpantang dan Menyusu

/
5 Comments
Januari 03, 2015
Assalamualaikum

Di sini Papaglamz tunjukkan beberapa Testimoni mereka yang telah menggunakan Set Bersalin, Berpantang dan Menyusu.







Set Ibu Perpantang
p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA


-sekian-


You may also like

5 ulasan:

  1. Terbaiklah..

    BalasPadam
  2. BILA LAHHH NAK DAPAT ORDER SET BERSALIN KAT PAPAGLAMZ NI HEHEHEHEHEHE

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waaahhhhh...!!!!!! Tu doa tu.. Semoga Allah permudahkan hajat Kak Eny tu insyallah..

      Padam
  3. tunggu 4 tahun lagi kot baru boleh guna set ni..hehe

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.