Tinta Papaglamz |#| 6 Pesan IMAM AL-GHAZALI yang harus diikuti

/
12 Comments
Januari 08, 2015
Assalamualaikum

Untuk entri kali ni Papaglamz nak sharing berapa PESANAN Imam Al-Ghazali yang semestinya harus dijadikan panduan dalam hidup kita ini. Antaranya ialah:

Tentang kematian
Tentang masa lalu
Tentang Nafsu
Tentang Lidah
Tentang Solat
Tentang Amanah


Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

12 ulasan:

  1. sama2 jd ingatan kita...

    BalasPadam
  2. nice sharing . sangat berguna :)

    BalasPadam
  3. sama2 ingtkan.. kdg2 dlm dok ingat lupa juga... kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.. Nama pn manusia. Sentiasa lupe. Papaglamz pn kadang2 luoe jgakz..

      Padam
  4. banyak kali org share benda yang sama tapi banyak kali jugalah lupa dan terus lalai. manusia kena selalu diingat2 kan. diulang2. terima kasih atas perkongsian

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nama pon manusia.. Hehehe

      Padam
    2. betul tu, itulah salah satu kelemahan manusia..selalu lalai

      Padam
  5. betul tu, kadang-kadang lidah ni boleh membunuh sebab terlalu tajam

    BalasPadam
    Balasan
    1. susah juga nak jaga lidah sebenarnya, kadang2 kita tak sedar lidah kita telah sakitkan orang

      Padam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.