Tinta Papaglamz |#| DEMAM GIVEAWAY

/
49 Comments
Januari 20, 2015

Assalamualaikum
Haa tajuk tu demam giveaway kan? Just nak HIGHTLIGHT Papaglmz.com ade anjurkan RED CARPET GIVAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ. Jangan lupa join. Ade tak tertanya-tanya kenapa la nama giveaway ni macam tu? Seperti kita tahu RED CARPET ni sangat sinonim dengan acara-acara yang berprestij ala-ala glamz gitu kan? Jadi, GA ini sebagai satu kayu pengukur kbolehan Papaglamz.com. Glamour ke tak.. Hahahaha. #Berangan #Pitam # Pengsan

Walaupun baru dalam dalam dunia ini, keyakinan harus ada dalam diri Papaglamz untuk terus melangkah demi mencapai status berdiri sama tinggi, duduk sama rendah dengan blogger-blogger yang lain seperti BEN ASHAARI, ERAZ FADZLI, DENAI HATI, DR FATIN dan ramai lagi la. Haaa kau ayat. Macam tengah pakai blazer atas stage sedang bercakap. Namun, untuk mencapai semua ini bukanlah mudah kan. Ia memerlukan komitmen dan keazaman yang sangat tinggi. Huhuhu. Semoga Papaglamz istiqomah dan komited.


Untuk pengatahuan semua, Papaglamz ade menjadi sponsor untuk MINI GIVEAWAY BERSAMA SYIRA. Ala sponsor sikit-sikit jer. Kalau sesiape rajin nak join, sila la klik kat link kat atas tu. Boleh la merasa hadiah ikhlas dari Papaglamz. Jangan lupa join tau.

Itu sahaja untuk entri kali ni. Jumpa di lain masa. Pakat reramai join Giveaway. Dapat hadiah, kenal kawan baru plus dapat tambah traffik blog. Insyallah. Love alllzzz.

Pengedar Shaklee Anda

Faizal (Papaglamz) 
0196141393
Supervisor to be (Feb 2015)
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA
COD: Kuantan



You may also like

49 ulasan:

  1. banyak join giveaway.... sampai terlupa... hahahaha.... ada menang dah umum seminggu baru taw... nasin sempat tuntut hadiah.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rezeki Cik Ash la msih blh tuntut lgim. Heheh

      Padam
    2. rezeki join giveaway.. nasib dan kerajinan main peranan utama

      Padam
    3. lain kali kena buat note kat kelendar bila due date ga tu, hehe

      Padam
    4. hahahahha hajar macam suami ekin pesan macam tu la... kena buat nota

      Padam
    5. saya pun buat macam tu bila join Ga banyak sangat..hehe

      Padam
    6. berkunjunglah keblog saya.. semua ga saya letak pada tarikh tutupnya.. kira macam sticky postlah.. hehehe

      Padam
  2. tu la rezeki bulan jan banyak dapat.... dah pm tntut....

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.. bulan ni ada sikit suram utuk saya.. tak banyak menang pun

      Padam
    2. tak banyak menang pun takpe, tapi masih ada rezeki juga kan

      Padam
    3. Azman Arsad.... alhamdulilah maybe rezeki bulan jan sempena besday ekin... jom la join segmen di blog ekin gak... hihihihi

      http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

      Padam
    4. Puteri Hosmestay... terima kasih...

      Padam
    5. Hajar Rash betul2 tu join nak tambah kawan2 n kenal2 blogger....

      Padam
    6. Ambpi Cik Ash. Sempat spam giveaway die.. Hehehe.. Terbaekk la..

      Padam
    7. biasa la segmen kita tak sepemes GA papaglamz... ada hadiah... kita buat segmen suka2 jah hadiah xde... sambutan pun kurang... huhuhu

      Padam
    8. Hamboih ayat hang...!!! Menusuk di KALBU...

      Padam
    9. kalau berkesempatan nanti saya join Cik Ash

      Padam
  3. Menarik betul contest & giveaway ni sebab sekali gus dapat berkenalan dengan ramai blogger!

    BalasPadam
  4. giveaway ni memberi ruang utk kita knl blogger2 lain...teruskan papaglamz

    BalasPadam
  5. Seronok join GA banyak2 ni, dapat kawan baru..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul, menang kalah itu rezeki..yang penting dapat tambah kenalan

      Padam
  6. bhahaha boleh tu tak lama lagi setanding dengan diorang.. CT join insyallah ahad ya.. hari ahad hari join segmen ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ow, macam tu ke? memang dah tetapkan ke join segmen hanya hari ahad?

      Padam
    2. ahad nampak disetiap blog kena serang dengan CT la... hahahahaha... berjaga2 la

      Padam
    3. Aamiij... Aamiin.. Aamiin.. Aamiin. Aamiin.. Aamiin.. Aamiin.. Aamiin. Aamiin

      Padam
    4. selamat bersegmen untuk semua

      Padam
  7. rancak orang deman berbual.ingatkan dah tak larat nak berjalan tadi.hehe, gurau je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kerana cinta ku turutkan jua.. Hahaja

      Padam
    2. blogging jalan terus untuk semua.. kasi meriah dunia blogging nih

      Padam
  8. Demam GA ni boleh berjangkit.. bahaye taw.. hihi... :p

    BalasPadam