Tinta Papaglamz |#| Happy 2 Month Papaglamz.com

/
17 Comments
Januari 01, 2015
Assalamualaikum

Hari ni cukup 2 bulan lebih sikit umur Papaglamz.com. Dalam dua bulan ni banyak jugak la perubahan-perubahan yang ketara dalam blog ni. Yang pastinya mesti semua perasan kan Papaglamz.com dah berwajah baru. Cantik kan cantik kan cantik kan? Hehehe. Bila dah tau nak tukar-tukar template ni rasa hari-hari nak tukar template baru jer. 

So macam biasa setiap bulan Papaglamz akan membuat sedikit rumusan tentang blog sepanjang Dec 2014: 


Pageviews :  11146

Follower : 201
Bilangan entri : 118
Bilangan komen : 725
Top komenter : Eny Abdullah. Kebanyakan entri Kakak ni rajin komen. Bulan lepas pu Kakak ni jugak Tq Akak.
Post yang paling popular : 

Foodsglamz |#| Cekodok goreng LUAHAN HATIKU (120 view)



Haa tu je la rumusanye. Harapnye untuk bulan ni Papaglamz akan terus istiqamah dan glamz gituuu.. hahaha. Tahniah n terima kasih bagi yang termasuk lagi dalam bloglist Papaglamz. Ok la. Nak sambung kerja.

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-



You may also like

17 ulasan:

  1. I can see myself dalam ruangan pengikut heeee. Selamat tahun baru dan teruskan berblogging ya! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. Thankz follow papaglamz.. Selamat tahun baru.

      Padam
  2. Happy new year...dgn azam baru...moga lebih cemerlang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Insyallah.. Aamiin..

      Padam
  3. Happy new year.
    TQ kerana singgah di blog Mrs. A.
    Wow! baru 2 bulan dah 201 follower tahniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama.. Tq gak kat Mrs A sudi singgah blog Papaglamz.

      Padam
  4. ana suka jugak sggh blog kak eny. pastu asyik lapar je tgk makanan hehe

    BalasPadam
  5. slmt ulangbulan kedua bulan lebih sikit utk blog papaglamz eheee

    BalasPadam
  6. sukala blog papaglamz ni. laju bedesup je semuanya hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau suke.. Singgah la selalu.. Hehehe.. Tq yer jln2 kat sini..

      Padam
  7. Selamat tahun baru&salam Maulidur Rasul....:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq cikna.. Esok maulidur Rasul.. Alhmdllah. Bertemu lagi..

      Padam
  8. salam maulidur rasul... walaupun terlambat wish masa bulan dia lagi ni... hihihihi...

    BalasPadam
  9. baru 2 bulan pv dah 5 angka..dah cukup baik ni

    BalasPadam
  10. Happy 2 month birhday, papaglamz :)

    BalasPadam