Tinta Papaglamz |#| Papaglamz berangan kahwin lagi..?

/
20 Comments
Januari 03, 2015
Assalamualaikum

Papaglamz kawen lagi? Wah.. Mampu ke uholzz? Cukupla bini yang sorang tu. BUAT MASA NI. Ahakzzz..!

Sebenarnya malam tadi kami join majlis pernikahan kawan Papaglamz dekat2 dengan rumah Papaglamz jer. Kami nak ucapkan selamat pengantin baru buat Tengku Hamizan dan pasangan. Semoga bahagia. Pasal yang kawen lagi tu. Papaglamz dan wife pakai baju yang sama tema dengan pelamin. Macam kami pulak yang fefeling naik pelamin semula. Menggamit kenangan sangat. Pinjam pelamin pengantin kejap.
Selamat pengantin baru Mizan. Ya Allah 'SIHAT'nya Papaglamz
Pengantin lama berangan. Anak letak tepi sat.
Yang bestnya kenapa tema warna boleh sama?
Tula kan, dalam hidup berumah tangga ni kita perlu sentiasa memperbaharui cinta. Kita seharusnya kenang-kenang semula masa dulu. Time-time cinta mula berputik, segar dari ladang tu. Kenang la semula agar cinta tu bertambah segar tak kan layu. Jangan sampai jadi TERATAI LAYU DI TASIK MADU udah ler. Upsss MADU..?? Hehehe.

p/s: Papaglamz sayang my family. Cukup la. Huhuhu

 Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-



You may also like

20 ulasan:

  1. selamat pengantin lama papglamz..")

    BalasPadam
  2. Selamat pengantin lama papaglamz... jangan sekali-kali berfikir nak menongkah tsunami sebelum menongkah arus... hik hik hik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh....!! Tsunami tu.. Maseb la bkn perang Badar.. Hahah. Insyallah x la Farah.. Doakn kami kekal selamanya. Sweet2 till jannah gituu..

      Padam
  3. selamat pengantin baru untuk pengantin. kebetulan betul sama tema dengan orang kwen. hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. So.. Kami pn sakan la posing.. Hahaha. Mk upload gmbr byk2 malu..

      Padam
  4. haha..kemain papaglamzz..semoga bahagia selalu pengantin lama :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin.. Tq doanya ye cik karmila.. Hehehe

      Padam
  5. Sihat tanda happy dan isteri pandai jaga la tu hehehe.. jgn mengada tambah cawangan lak k hahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ternya bab ni wani ta lebih take seroous.. Bukti, yg komen smue pmpuan. Hahaha.

      Ala Kak Eny, insyallah x bkak cawangan memana la.. Hihiho

      Padam
  6. alolo sweetnya pengantin papa n mama glamz ni... cepat2 tambah adik pulak... hahahahhaha :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..dapat baby baru la pulak, hahaha

      Padam
  7. alaaa...kecik molek je wife papaglamz

    BalasPadam
  8. selamat pengantin baru buat tengku hamizan dan pasangan. Moga kekal sehingga ke akhir hayat

    BalasPadam
  9. pengantin lama lagi menyerlah dari pengantin baru...hahahah

    BalasPadam