Tinta Papaglamz |#| WHAT A TIGHT DAY

/
66 Comments
Januari 19, 2015
Assalamualaikum

What a tight day today. Pepagi masuk kerja kene buat analysis sample dalam lab sampai la tenghari. Keluar kilang jap ada urusan dengan "pejabat-pejabat-pejabat" goverment. Huhuhu. Petang meeting pulak. Hurmm, tula kan tugas. Nak wat guane? Hadap saja la. Tak sempat pun nak jengah-jengah my babies nih. Papaglamz.com

Tetibe baru teringat ade hutang blog review pemenang segmen Giveaway by Liza Licha. Sebab Papaglamz jadi sponsor. Huarghhhh..!!! Ngantuuuukkkzz...!!! Esok la yer. Insyallah.
TIGHT_TIRED

BTW, jangan lupa RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ yer. Esok Papaglamz update list peserta. Buat yang dah join tu. TERIMA KASIH banyak-banyak. Tu je yang Papaglamz boleh ucapkan. Semoga berjaya. Selamat CATWALK marathon di entri-entri Papaglamz yer. Sapae yang dah memulakan langkah CATWALK tu, Chayooookkk..!!! Nanti Papaglamz komen satu persatu insyallah. Hehehe.

Ok itu sahaja entri simple untuk hari ini. Papaglamz rindu semua. #Pengsan

Pengedar Shaklee Anda

Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-



You may also like

66 ulasan:

  1. Balasan
    1. Masyuuuk ape tu shira oi.. Hahaha.. Org tu lgi la.. Advertorial bertimbun.. Kikiki

      Padam
    2. papaglamz yang pandai cari peluang

      Padam
    3. Azman Arsas: Ni bodek ke ape??

      Padam
    4. memang kaki bodek.. hahahaha

      Padam
  2. wahh papaglamz buat GA red Carpet komentator mcm kak eny hehe. Ana pon agak kebizian jugak bila dah mula masuk kerja semula nih. tu yg tenggelam sekejap blogging. huwawawa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sumber inspirasi.. Papaglamz ni kn blogger baru.. Masih perlu belajr. Bereksperimentasi lagi.. Juhu

      Padam
    2. jom sama-sama kita mengomen banyak-banyak untuk blog papaglamz

      Padam
  3. komen la papaglamz sampai pengsan..hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Papaglamz pengsan nnti x dpt hadiah GA yang meletuppzzz tuh. Hahaha

      Padam
    2. oppsss..pengsan kejap sudah lah, hahaha

      Padam
    3. kerana hadiah yang menarik maka saya pun turut sama mengomen kat sini

      Padam
    4. Kene buat CPR ni bru blh bangun semula.. Haja

      Padam
    5. Aduhh..panggil wife buat CPR =P

      Padam
    6. Kalau wife yg buat, mang nak pengsan je la.. Hahahah

      Padam
  4. memang dah mula bercatwalk ni..sementara tengah rajin kan dan ada masa free =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan-silakan.. Cantik baju.. Berkilau2.. *Catwalk kan?.. Hahaha

      Padam
    2. saya juga berjalan jalan kucing kat sini

      Padam
    3. kucing ke? saya rasa macam musang dah..laju je ^_^

      Padam
    4. kucing dan mula berlari.. tu yang laju

      Padam
  5. Balasan
    1. awal tahun nih memang bulan yang sibuk untuk kebanyakkan orang

      Padam
  6. Busy sangat yer papaglamz. Apa pun kesihatan kena jaga selalu. Nak join Red Carpet Giveaway tu.. boleh ke? Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq.. Ya Allah.. Papaglamz sangat berbesar hati kalau la Pojie dpt join.. Huhuhu.. Blh wat photoshoot atas red carpet.. #tibeeee

      Padam
    2. saya juga join giveaway red carpet

      Padam
    3. Sesiapa pun boleh join kan GA ni papaglamz?

      Padam
    4. jom semua ramai-ramai join GA

      Padam
  7. sy dh join da GA papaglamz >:-)

    BalasPadam
  8. catwalk bermula.. hahahahha.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama kita ronda-ronda kat blog papaglamz

      Padam
    2. Hahahaha.. Cik Ash.... Gojesnyer Catwalk.. Kakakaa

      Padam
    3. selamat bercatwalk lagi kak ekin =)

      Padam
    4. Azman Arsad... penatttttttttttttttt hahahhahaha.....

      Padam
    5. @Papaglamz.... Gojes la sangat ni...

      Padam
    6. Kan Cik Ash kan? Azman Arshad.. Peeennaatttt.... Hahahahaha.. Bagus2..

      Padam
    7. penat menaip tulis komen.... berserah jah ada rezeki terima... xde o jah...

      Padam
    8. cik Ash : penat jari kan..komen jela mana yang mampu =)

      Padam
    9. usaha tangga kejayaan.. semoga orang yang rajin berjaya..

      Padam
  9. bengkak mata laaa papaglamz,, hahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. mata bengkak kasi tuam dengan telur rebus.. hehehe

      Padam
    2. Nasib baik ade Shaklee. Bagi reda bengkak ni..

      Padam
    3. Azman Arsad : jadi ke guna cara tu?

      Padam
    4. Oh Azman Arsad dimana-mana. #RAJINYERRR.... Hahahaha

      Padam
    5. tak tahu Hajar Rash.. petua dengar orang yang cakap hehehe..

      kerajinan yang bersebab Papaglamz

      Padam
    6. Papaglamz mkn caratomax.. mesti mata segar bugar.. kan papaglamz...

      Padam
  10. memang sibuk betul tu..hadap jelah kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. wowwwwwwww hajar catwalk laju2 hihihi

      Padam
    2. Cik Ash : boleh catwalk laju2 time takde keje je..hehe

      Padam
    3. saya hanya catwalk waktu kerja aje.. kalau tak kerja kat rumah internet takde.. huhuhuhu

      Padam
  11. Same la kite.. busy giler.. dah le menimbun kerja masa cuti pantang hari tu.. tambah lg yg walk in.. huh.. poning den... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar jela akak, dugaan kerja..buat slow2 ye..jangan stress2 =P

      Padam
    2. multitasking.. kerja siap cepat.. sambil kerja sambil blogging.. hehehe.. bos datang senyum coverline.. hik hik hik

      Padam
    3. Coverline baik punye dpn boss.. sambil2 tu comment kat sini ye papaglamz...

      Padam
    4. depan bos mesti mau pandai coverline

      Padam
  12. cabaran bekerja.. yang tak bekerja lagi macam CT ni lain pula dugaannya hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. setiap orang ada dugaan masing2 =)

      Padam
    2. dugaan memberikan pengalaman.. hadapi jangan abaikan,. pasti berjaya..

      Padam