CERITERA BASIC H DAN KASUT SEKOLAH

/
20 Comments
Februari 01, 2015
Assalamualaikum

Dua tiga hari lepas Papaglamz ade berkongsi testimonial sahabat yang guna Basic H untuk cuci kasut anak di Facebook. Dan selepas tu ada juga orang mencari Basic H ni. Alhamdulillah.

Biasalah, bila time anak-anak sekolah ni, inilah salah satu tugasan baru ibu bapa atau anak tu sendiri kalo dia rajin lah hehe. Budak-budak pula, biasalah bukan nya pergi sekolah lepas tu duk diam-diam.. Main mesti punya.. Papaglamz dulu pun gtu kan.. Berlari sana sini, selam sana selam sini lompat sana lompat sini.. Sudahnya mak ayah yang sengasara menyental kasut hehehe.

Jom tengok testimoni ni. TRENDING tau.. Kalah berita pasal VIRUS terkeluar MAHARAJA LAWAK MEGA hahahaha. 






Bukan untuk basuh kasut jer. Untuk membasuh pinggan mangkuk pun boleh jugak. Senang je ibu-ibu sekalian. Tak payah guna tenaga banyak-banyak. Hehehe


 Nak tau tak? Sebotol Basic H ni tahan berbulan-bulan. Sebabnya setiap kali nak guna, cuma titiskan setitik due jer. Memang jimat dan berkesan la.
Ini baru sikit..ada lebih 1001 kegunaan lagi, harga? Nak sebut pon segan sebab murah hahaha. Nak beli sebotol boleh, satu set lagi boleh siap dapat FREE GIFT! ada basic H, dish wash, sabun basuh dah softener.
Apa lagi… Satu set ni pon murah sangat-sangat dan tahan pon berbulan.. Worth for money. Contact Papaglamz yer.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:



You may also like

20 ulasan:

  1. produk yang bagus, tak perlu lagi menyental kasut sekolah =P

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Memang terbaik.. Klu berkenan meh la cuba.. Hehehe

      Padam
  3. wooww...menarik nihhhh...hihihih

    BalasPadam
  4. peeergh transform macam kasut baru..

    BalasPadam
  5. berapa harga tu... kalau baju berwarna boleh guna ke... hihihi... ekin tag PPG http://cikash.blogspot.com/2015/02/liebster-award-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak tau wassap kite ywr Cik Ekin.. Hahaha

      Padam
  6. Bab sental kasut sekolah anak ni, aduhai... memang nak menangis rasanya apatahlagi anak lelaki. Hitam sungguh... memang bersemangat mereka ni 'mengerjakan' kasut sekolah tu gitu gaya. Produk ni dah kira macam all in one. Semua pun boleh dibersihkan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam tu la mommy.. Memudahkan kn.. Hehehe

      Padam
    2. kalau macam tu belilah produk ni mummy..tak perlu nak sental lagi, rendam je =)

      Padam
  7. cuma rendam je? biar betoi.. xde effect kat kulit ke? kena kasut pun boleh tanggal kotoran semua.

    BalasPadam
  8. basic H,bgus utk kesuburan tanah juga...pkok2 syur cpt berkembang...mesra alam lah katakan.. ^-^

    BalasPadam