JOM PIKAT SUAMI DAN ISTERI

/
14 Comments
Februari 24, 2015
Assalamualaikum

Tentunya dalam rumah tangga ada sahaja waktu-waktu hot, suam dan dingin kan? Jadinya, kat sini Papaglamz nak share beberapa tips untun menjadikan hubungan rumah tangga tu sentiasa hot gitu.. Hahaha. Enjoy.!!
PIKAT_SUAMI_ISTERI
Kami pinjam pelamin orang. Serinya kami dah curi. Hahahahah

Tips mengambil hati suami
  • Sentiasa berhias untuk suami. Bersiap dan berhias menunggu kepulangan suami. Sentiasa menjaga kecantikan diri seperti masa berkasih-kasih dahulu.
  • Memahami hobi suami dan sentiasa memberi dorongan selagi ia memberi manfaat dan menggembirakan suami anda tetapi berbincanglah jika hobi berkenaan terlalu memakan masa untuk anda bersama atau suami anda terlalu boros untuk hobi tersebut.
  • Menyediakan hidangan dan minuman untuk suami tanpa perlu disuruh

Tips mengambil hati isteri
  • Memberi hadiah kepada isteri. Walaupun nilainya cuma beberapa ringgit tetapi ia akan dihargai oleh pasangan anda
  • Memuji masakan isteri anda. Memasak dan menguruskan kerja-kerja rumah adalah pengorbanan yang besar dilakukan oleh isteri anda.
  • Temankan isteri anda membeli-belah dan memberi pendapat anda apabila diminta
  • Selalu memeluk dan membelai isteri. Sebelum kahwin haram pegang tangan tapi ramai yang buat, bila lepas kahwin nak sentuh isteri pun susah.
  • Memuji kecantikan isteri apabila dia berhias. Jangan sekali-kali memuji kecantikan perempuan lain didepannya. Ini akan membuatkan isteri anda berkecil hati dan berasa kekurangan
Haaaaa... Ikut jangan tak ikut. Ni Papaglamz shara dari >>>SINI<<<

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:



You may also like

14 ulasan:

  1. Wah! Saya valid tak untuk baca tips tips ni? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ilmu,, tak salah menuntut ilmu.. hehehehe

      Padam
  2. bahagianya tengok little family papaglamz...ceria gitu...^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah... Doakan kami smga ceria slalu..

      Padam
    2. saya mendoakan papaglamz sekeluarga terus bahagia dan ceria.. aminnn

      Padam
  3. comel wife papaglamz.. hihi... anis bace je la dulu.. belum boleh ambil tips ni..huhu

    BalasPadam
  4. Yg penting suami isteri kena saling bertolak ansur.. kan papaglamz...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak kawin lagi...harap dapat suami yg baik2 je..hehe

      Padam