MASKER VITAMIN-C..?

/
10 Comments
Februari 09, 2015
Assalamualaikum

Entri kali ni Papaglamz nak share kat para pembaca semua bahaw Vitamin-C Shaklee ni bukan sahaja untuk di makan sahaja tau. Siap boleh buat masker lagi. Ni testimoni Papaglamz share dari mentor Papaglamz.
Pakai masker 3 kali je tu. Jerawat boleh kecut. Terbaik kan?

Bukan susah pun masker vitamin C ni.. 
  • Ambil sebiji Vitamin C shaklee
  • Hancurkan (guna sudu ke, lesung batu ke ikut suka, tapi lesung khas la..jangan yang buat tumbuk lada, mau pijar muka kang)
  • Larutkan dalam sesudu air atau toner
  • Sapu seluruh muka dan biar kering kira-kira 30 minit
  • Bilas dengan air biasa, siap! 

Senang kan?

Nak lagi satu tips kulit cantik hanya dengan vitamin C?

Amalkan pengambilan 6 biji sehari, 2 pagi, 2 tengah hari, 2 petang atau malam dan air 3 liter sehari. InsyaAllah, dalam sebulan cuba lihat kesannya.


Jom bermasker!!

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:



You may also like

10 ulasan:

  1. bagus ni . sape2 yang banyak jerawat kena cuba

    BalasPadam
  2. kita pun selalu buat masker ni....mmg berkesan..

    BalasPadam
  3. macam ni pun boleh?vitamin c shaklee ni tak masam ke macam vitamin c kat kedai tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masam jugak.. Mmg vitamin C ni masam sbb die bersifat asid. Nama lain vitamin C ni asid askorbik.

      Padam
  4. 2 dalam 1, bukan cuma boleh makan tapi buat masker juga =)

    BalasPadam
  5. vitamin c dan E mmg bagus utk kulit

    BalasPadam
  6. Suka vitamin c shaklee.. kesannya mmh superb!

    BalasPadam
  7. wahh bab miss j nie suke..hihi.. terbaik la bole kecutkan jerawat..

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.