MASKER VITAMIN-C..?

/
10 Comments
Februari 09, 2015
Assalamualaikum

Entri kali ni Papaglamz nak share kat para pembaca semua bahaw Vitamin-C Shaklee ni bukan sahaja untuk di makan sahaja tau. Siap boleh buat masker lagi. Ni testimoni Papaglamz share dari mentor Papaglamz.
Pakai masker 3 kali je tu. Jerawat boleh kecut. Terbaik kan?

Bukan susah pun masker vitamin C ni.. 
  • Ambil sebiji Vitamin C shaklee
  • Hancurkan (guna sudu ke, lesung batu ke ikut suka, tapi lesung khas la..jangan yang buat tumbuk lada, mau pijar muka kang)
  • Larutkan dalam sesudu air atau toner
  • Sapu seluruh muka dan biar kering kira-kira 30 minit
  • Bilas dengan air biasa, siap! 

Senang kan?

Nak lagi satu tips kulit cantik hanya dengan vitamin C?

Amalkan pengambilan 6 biji sehari, 2 pagi, 2 tengah hari, 2 petang atau malam dan air 3 liter sehari. InsyaAllah, dalam sebulan cuba lihat kesannya.


Jom bermasker!!

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:



You may also like

10 ulasan:

  1. bagus ni . sape2 yang banyak jerawat kena cuba

    BalasPadam
  2. kita pun selalu buat masker ni....mmg berkesan..

    BalasPadam
  3. macam ni pun boleh?vitamin c shaklee ni tak masam ke macam vitamin c kat kedai tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masam jugak.. Mmg vitamin C ni masam sbb die bersifat asid. Nama lain vitamin C ni asid askorbik.

      Padam
  4. 2 dalam 1, bukan cuma boleh makan tapi buat masker juga =)

    BalasPadam
  5. vitamin c dan E mmg bagus utk kulit

    BalasPadam
  6. Suka vitamin c shaklee.. kesannya mmh superb!

    BalasPadam
  7. wahh bab miss j nie suke..hihi.. terbaik la bole kecutkan jerawat..

    BalasPadam