SEGMENT: HARMONIZE WITH NATURE

/
10 Comments
Februari 12, 2015
Assalamualaikum

Ok.. Kali ni Papaglamz nak join Segmen Adaa's Inspiration. Kalau nak join, boleh klik banner kat bawah ni. Syarat pun senang. Dapat hadiah pun yang best. Rugi la kalau tak join. Jom join sama-sama.


Tentang blog Adaa's Inspiration

"Blog Adaa's Ispiration penuh dengan inspirasi. Blog yang menceritakan tentang kesihatan, kecantikan dan kehidupan pemilik blog sangat berguna bagi mereka-mereka yang mencari tips-tips untuk tampil sihat dan cantik. Selain tu, penulisan pemilik blog sangat menerujakan. Memang sessuuaiiii tagline blog die My Inspiration. Good luck Adaa's Inspiration. Semoga terus maju dan success dalam dunia blogging anda"

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:




You may also like

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tq. Jangan lupe jin jugak ye nani.. heheh

      Padam
  2. menarik...kena bookmark ni...free nanti bole join..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila-sila.. 10 march ni close dh.. Cepqt.. Hwheheh

      Padam
    2. 10 mac ye.. sempat lg ni nak join..

      Padam
  3. selamat bersegmen papaglamz =)

    BalasPadam
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam