SELURUH CINTAKU - SITI NURHALIZA feat CAKRA KHAN

/
15 Comments
Februari 12, 2015
Assalamualaikum

Siti nurhaliza ade lagu baru rupenyer. Feat dengan artis indonesia. Best layan lagu. Bait-bait lirik sangat menusuk. Lagi-lagi Papaglamz yang duduk jauh dengan wife. Huhuhuhu

Menatap kepergian dirimu
Meratap menangis sedih tak tertahan
Terbaik saat bersama
Lewati masa terindah
Saat kau memeluk ku
Tuturkan cinta

Kaulah selalu cinta bagiku
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Di sisiku selamanya

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Ku kan selalu memuja mu
Hingga nanti kita kan bersama

Tak sanggup ku memikirnya lagi
Habis separuh nyawa ku tangisi mu
Tiada lagi bait terindah
Terdengar merdu terucap
Merayu menyanjungku tenangkan jiwa

Kaulah selalu cinta bagiku
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Di sisiku selamanya

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Akan selalu memuja mu
Hingga nanti kita kan bersama

Tiada cinta yang setulus cinta mu (cinta mu)
Tiada yang sanggup gantikan diri mu
Tiada rasa seindah kasih mu
Tiada yang mampu temani diri ku

Kaulah selalu cinta bagiku
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Di sisiku selamanya

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Ku kan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Ku kan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama

Ku kan selalu memuja mu hingga nanti kitakan bersama
_______________________________

p/s: Search je kat youtube "Seluruh Cintaku" jumpa la.
#Nangis.......

-sekian-


You may also like

15 ulasan:

  1. saya memang suka lagu ni..dah download dah pun..

    BalasPadam
  2. sekarang ni pun duk layang lagu ni...memang best =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lagu-lagu nyanyian ct memang tidak pernah mengecewakan =)

      Padam
  3. Tak kenal Cakra nie, td jer baru tgk, dia jadi juri Mentor Legend ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suara die serak2.. mcm azmil mentor tu jugakkan..

      Padam
    2. tak layan mentor legend tapi kenla la cakra ni..hehe

      Padam
    3. Sheila Mutalib : bak kata ct suara cakra ibarat air yang menggelegak =)

      Padam
  4. sukee lagu niee.. membuai perasaan gituu..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekali dengar lagu ni dah jatuh hati..haha

      Padam