5 BONUS MENAKJUBKAN DARI SHAKLEE BUAT ANDA SEMUA

/
2 Comments
Mac 21, 2015
Assalamualaikum

Mesti ade yang bertanya kenapa sekarang ni ramai sangat SID Shaklee ni kan? Best sangat ke Shaklee ni? Pada Papaglamz berShaklee ni best sangat hokay. Bukan hanya boleh menjadi sebagai pengguna, tetapi ia dapat memberikita peluang perniagaan juga. Ye la cuba bayangkan dengan 12 BONUS YANG MENAKJUBKAN dari Shaklee sememangnya menjadi pilihan bijak bagi mereka yang ingin mencari side income.

NAK TAHU APA BONUS-BONUS TAWARAN DARI SHAKLEE?

Dalam bisnes Shaklee, jika anda bekerja keras, anda ada peluang untuk meraih cash bonus daripada 5 JENIS BONUS DIBAWAH:
  • Bonus jualan individu (personal bonus)
  • Bonus jualan kumpulan (net personal bonus)
  • Bonus kepimpinan (leadership bonus)
  • Bonus insentif coordinator
  • Bonus kereta (car bonus)


Semua di atas adalah dalam bentuk CASH. Berapa banyak bonus setiap tu, ada kiraannya.kena masuk kelas belajar. Shaklee dah bayar berbilion duit ke pengedar-pengedar Shaklee. Yang dah jadi Jutawan pun dah ramai.. Itu belum termasuk macam-macam bonus lain yang bukan dalam bentuk wang ringgit.

Jadi kenapa kata bonus Shaklee rendah? Dinilai dari apakah yang rendah.?

Oh mungkin phasa awal bisnes Shaklee ini busynya seperti orang tak cukup tanah, Macam-macam kena buat online, offline, sengkang mata kena update blog, studi produk, blogwalking, fb-walking, coaching, mentoring, bonding, networking, self-talk, RCA. tapi hasilnya kecil pada peringkat awal. Kenalah bersabar.

KEJAYAAN TIDAK AKAN DI CAPAI DENGAN BEGITU MUDAH.
BUKAN SENANG NAK SENANG
BUKAN SUSAH NAK SUSAH

-sekian-


You may also like

2 ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.