ENERGIZING SOY PROTEIN PILIHAN TEPAT UNTUK IBU DAN WANITA

/
0 Comments
Mac 08, 2015
Assalamualaikum

Ok hari ni Papaglamz nak Sharing beberapa testimoni pengguna tegar Energizing Syy Protein (ESP). Ternyata penggunaan ESP ni majoritinya adalah dalam kalangan ibu-ibu yang ingin kan kesihatan yang unggul tak ira semasa hamil, ketika berpantang ataupun menjadi sumber makanan pilihan untk membantu menyusukan anak. Jom terjah..


 





p/s: Lelaki boleh jer nak consume. Nanti Papaglamz share yer ape kebaikan ESP ni untuk lelaki. Khususnya untuk kekuatan SEKS. Tunggggguuuuuuuu....!!!!

Say hello to march. Okay Papaglamz nak mengewar-warkan Pada semua. Bulan march ni Shaklee membuat promosi untuk tiga produk seperti berikut.
Ketiga-tiga produk ini mempunyai khasiat yang terbaik dan tersendiri.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:




You may also like

Tiada ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.