FAKTA ANAK BONGSU

/
3 Comments
Mac 09, 2015
Assalamualaikum

Siapa anak bungsu? Sila angkat tangan yer. BTW, Papaglamz anak bongsu. Hehehe. Ade 3 orang abang dan 2 orang kakak yang dah tua.. Hahahaha.. #Joking. Jangan marah yer. Tua-tua pun berisi. Akak-akak dan Abang-abang ni la tempat Papaglamz menagih simpati dulu-dulu time study. Kekeke. Sekarang pun masih lagi. Terima kasih...!!! (^_^)y
Kat atas ni fakta anak bongsu. Tang nombor 3 tu maaf la. Memang exactly same. Nasib la sape kawen ngan Papahlamz ni. Haha.
My Family. Terdiri daripada Bapak + Mak + 3 abang + 2 akak + 3 akak ipar + 2 abang ipar + sorang isteri + 16 orang anak sedara + 1 orang anak sendiri = BAITI JANNATI

*Formula add math time SPM sangat. (^_^)

-sekian-



You may also like

3 ulasan:

  1. as'salam..
    yaya ank bongsu..hehe
    mmg kbnykan kena..harharhar =p

    BalasPadam
  2. Assalam.
    PG anak bongsu juga :D

    BalasPadam
  3. Suami ekin anak bongsu ada kena dgn dia... huhuhu... ekin no 4 hihihi...

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.