GET CLEAN WATER PITCHER

/
0 Comments
Mac 22, 2015

Assalamualaykum.

AIR SANGAT PENTING terutama sekarang banyak PENCEMARAN & KEMARAU.JANGKA PANJANG untuk TUBUH atas air minuman sangat membimbangkan. Sayangilah tubuh kita.

GET CLEAN WATER PITCHER
-----------------------------------------
Menuras bendasing terutama plumbum sehingga 99% e.g sisa-sisa bahan buangan dari kilang, hospital iaitu ubat-ubatan. Ini belum termasuk pencemaran lain e.g sampah sarap.

Pelaburan kecil impact besar dari segi kesihatan keluarga.

GET CLEAN WATER satu set dengan PITCHER. Jug air bijak bermeter tanpa penggunaan electric di datangi sekali dengan 3 filter berharga RM460.

Setiap filter dianggarkan 303 litres air. Tubuh perlukan minimum 3litres air sehari belum lagi masakan.1litre air jatuh 30 sen sahaja dibandingkan minuman botol banyak dipasaran yang kita tidak yakin kebersihan bila ianya dibuat dikilang.

Tambahan pula air lebih enak rasanya. Boleh diminum terus dari jug. Untuk air berperisa contohnya susu anak-anak,kopi & tea, bolehlah di masak seperti biasa. Susu anak juga lambat basi berbanding air paip.

Pengalaman sendiri nasi dimasak selalunya cepat basi tetapi tidak berlaku pada penggunaan air Get Water Clean.

HARGA : RM460. Setiap pembelian akan diberi free gift.

DAPATKAN SEBELUM 27 MAC INI ELAKKAN CAJ GST DIKENAKAN.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:

1. Sperma
2. Kanser


You may also like

Tiada ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.