HADIAH GIVEAWAY DARI KAK ENY

/
7 Comments
Mac 04, 2015
Assalamualaikum

Sebenarnya dari minggu leps lagi Papaglamz dah dapat hadiah blogger Kak Eny ni. Sape tak kenal kan blogger yang banyak update info pasal makanan yang gojes-gojes. Ala-ala meruntuhkan nafsu je kalau tengok semua masakan-masakan Kak Eny ni. Di tambah pulak dengan kemahirannya mengambil gambar. Memang terbaik la. Terkesima melihat gambar-gambar hasil tangkapan Kak Eny ni (Bodek). Hehehe. Dapat hadiah pun Chop Stick dengn sudu yang comel ni. Sessuaiiiii la sangat kan.. Hahahha.

Sebenarnya ini ialah hadiah sebagai saguhati untuk giveaway yang Kak Eny anjurkan dulu. Kene marathon komen dekat blog akak ni. Alhamdulillah. Dapat jugak hadiah. Rezeki-rezeki. Hehehe. Terima Kasih ye Kak Eny dengan gift yang comel ni. Nak kena pegi kursus makan pakai chop stick la cmni. Memang seriously tak pandai langsung yer. Kakaka. Kak Eny buat entry cara-cara makan menggunakan chop stick boleh? Tutorial gitu. Hihihi.

Ok la, sampai di sini. Jangan lupa terjah blog Kak Eny yang best ni tau. >>> KLIK DI SINI<<<

-sekian-



You may also like

7 ulasan: