HELLO MARCH 2015 | PROMOSI SHAKLEE MAC 2015

/
3 Comments
Mac 01, 2015
Assalamualaikum

Say hello to march. Okay Papaglamz nak mengewar-warkan Pada semua. Bulan march ni Shaklee membuat promosi untuk tiga produk seperti berikut.

Energizing Soy Protein
Zinc Complex
Vita-Lea For Kids
Ketiga-tiga produk ini mempunyai khasiat yang terbaik dan tersendiri.

  • Kacang soya merupakan SATU-SATUNYA tumbuhan yang kaya dengan isoflavone yang dapat membantu mengurangkan risiko kanser dan bertindak sebagai Antioksidan serta menguatkan Sistem Imun tubuh.
  • TERBAIK kerana dihasilkan daripada Kacang soya yang tidak diubahsuai secara genetik (non-GMO) dan diproses di bawah suhu rendah.
  • ESP sangat MENAKJUBKAN kerana membekalkan tenaga segera Dan merendahkan paras kolesterol didalam badan.
  • bukan sahaja untuk kecantikan kulit tetapi ia juga bole menganjalkan payudara.MENARIK bukan?

Zinc Complex
  • Zink / Zink  Complex Shaklee adalah suatu khazanah lelaki Zink di dalam prostat lelaki adalah 10 kali ganda dari organ lain. 
  • Zink memainkan  peranan penting dalam ORGAN SEX lelaki. 
  • Defisiensi yang serius akan mengakibatkan masalah seperti kematangan organ seks yang lambat, impoten, perkembangan yang kecil atau pincang pada testikel, kiraan sperma yang rendah,  kemerosotan fungsi seksual, penuaan pra-matang dan gugur rambut. 
  • Oleh yang demikian, zink amat diperlukan dari remaja hingga ke umur tua. boleh baca lebih lanjut mengenai Vitamin Set Kesuburan Shaklee Untuk Lelaki.
Vitalea For Kids
  • Terdapat 7 keistimewaan Vita-Lea For Children sehingga amat rugi jika ada anak-anak yang sedang membesar kite tak bekalkan dengan multivitamin ni. Tablet sebesar bola mata anak-anak ini juga mampu menutup lompang-lompang nutrient anak-anak kita. Berikut ialah kelebihan Vita-Lea For Children Shaklee
    • Mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral perlu. 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B, Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain.
    • Formula yang diperbaharui berbanding yang lama.
    • Menggunakan pemanis semulajadi xylitol yang tidak akan menyebabkan kerosakan gigi.
    • Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.
    • Bebas gluten, datang dalam perisa anggur yang sangat sedap, anak-anak pasti sukakannya!
    • Multivitamin kanak-kanak terbaik dipasaran, jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak, penyerapan mudah dan pantas.
    • Perbandingan Vita-LEa For Children Shaklee dengan multivitamin kanak-kanak jenama lain.
    • Sangat sesuai diambil kanak-kanak berusia 4  hingga 12 tahun terutama yang tidak suke makan sayur.
p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-




You may also like

3 ulasan:

  1. Kalau blog study macam ni camana akak nak komen kan papaglamz, kita baca untuk ilmu. Dah terima ilmu,takkan nak kutuk kot..habi2 akak blh kata, nice sharing.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe la kak.. Berbesar hati kalau ade yang sudi membaca.. Terima Kasih kak pepagi dah blog walking papalamz.com

      Padam
  2. Syoknya ada duit leh borong esp...

    BalasPadam