KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE DAN CARA MENDAFTAR YANG MUDAH DI SEKITAR KUANTAN, PAHANG DAN SELURUH MALAYSIA

/
0 Comments
Mac 26, 2015
Assalamualaikum

Anda orang Kuantan, Pahang atau kawasan sekitarnya macam Beserah, Gambang, Balok, Gebeng dan sewaktu dengannya? Meh pakat rapat pakat dengar belaka. Kawe nok ngoyak ni cik abe weee. Kelebihan mendaftar ahli shaklee dengan Papaglamz ni. Pendaftaran yang bukan setakat mudah, malah pantas dan terbaek lah. Semua urusan pendaftaran Papaglamz yang uruskan. Uholls cuma duduk goyang kaki sampai masa dapat ID dan password untuk log in ke laman web rasmi Shaklee, dah siap. Anda sudah layak untuk shopping dengan harga ahli yang lebih murah. Serious tak TIPU....!!!

Antara kelebihan mendaftar menjadi ahli Shaklee:
  • Masa jadi ahli tak payah pon nak beli stok sampai beribu-ribu macam produk-produk yang lain tu.
  • Kalau berdaftar dengan Papaglamz, korang akan jadi team member STAR MASTER yang awesome.
  • Kalau pun tak buat business, kalau korang beli produk dan jadi ahli, nanti tiap-tiap bulan korang akan dapat bonus daripada Shaklee. Berbaloi tu.
  • Untuk maintain keahlian, korang tak perlu pun nak beli produk tiap-tiap bulan.
  • Bagi yang nak berbusiness, korang akan dapat mentor yang terbaik untuk membimbing korang sampai la korang berjaya. Macam Papaglamz. Hehehe.
  • Korang akan seronok sebab dapat belajar ilmu tentang nutrition then kehidupan korang akan lebih sihat.

Nak tau cara daftar? Mudah sangat la. Korang bagi je detail macam kat bawah ni kat Papaglamz. Then bank in RM 75.00 kt Papaglamz (Maybank acc: 151445142084, MUHAMMAD FAIZAL BIN MOHD MUSA @ MUSA). Kalau bank in sekarang esok jugak korang akan jadi ahli Shaklee ni. Cepat kan?
  • Nama Penuh Anda
  • No IC
  • Nama Pasangan
  • No IC Pasangan
  • Alamat Surat Menyurat
  • Alamat Emel
  • No Telefon
Apa yang korang kena ada untuk run business Shaklee ni?
  • Facebook?
    • Papaglamz gerenti, Semua yang baca entri ni pasti ad Facebook kan? 
  • Blog?
    • Sesiapa yang ad blog satu bonus. Korang boleh sharing-maring jangan MERENG dah la kat blog korang nanti pasal Shaklee.
  • Wassap?
    • Ni la coomunication utama masa kini. Tipu la kalau takde kan?
Haaa yang atas ni main die la. Kalau ade communication system yang lain lagi terbaeek. Kalau dah ade semua tu, memang takde masalah la nak jadikan Shaklee ni sebagai satu perniagaan. Apalagi MULAKAN LANGKAH UNTUK BERUBAH SEKARANG cepat..!!! Contact Papaglamz untuk maklumat lanjut.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:

1. Sperma
2. Kanser


You may also like

Tiada ulasan: