KISAH CINTA ESP | GATRIK HILANG DENGAN ESP

/
2 Comments
Mac 21, 2015
Assalamualaikum,

Jom layan kisah cinta ESP rakan-rakan Papaglamz... Enjoy..!!
Wawa kenal dengan ESP bulan 3/2014.. Waktu ni first promosi selepas wawa join ahli. 

Wawa ada gastrik yang agak teruk, dari dulu wawa kena standby ubat gastrik kat rumah yang rasa macam ubat gigi color putih tu.. Ya Allah, nak telan pun tak lalu. Dari zaman remaja wawa sakit gastrik, langsing tak leh lapar, gastrik pasti menyerang.

Start bln 3/2014 wawa ambil 1 sudu je setiap pagi, konsisten setiap hari, hari jumaat je kadg2 termiss.. Wawa kerja site, pagi jarang sempat makan. Normal jam 10/11 baru boleh makan.. Yang BESTnya, dan sangat pelik, angin gastrik langsung tak datang.. Alhamdulillah, sampai sekarang, wawa dah tak tahu macam mana rasa sakit gastrik..

Alhamdulillah, asbab ESP sakit gastrik yang bertahun2 wawa alami, hilang dengan izin Allah..

I love ESP!! U make me healthy..

Say hello to march. Okay Papaglamz nak mengewar-warkan Pada semua. Bulan march ni Shaklee membuat promosi untuk tiga produk seperti berikut.
Ketiga-tiga produk ini mempunyai khasiat yang terbaik dan tersendiri.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:



You may also like

2 ulasan:

  1. Memang minum esp gastrik ok huhuhu... kin
    Hbs stock sakit mai pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila la restock semula.. Haha. Ni mataton komen kt Papaglamz.com ke?

      Padam