KISAH CINTA ESP | ISTERI DI SANGKA ADIK

/
2 Comments
Mac 14, 2015
Assalamualaikum

Jom baca kisah cinta ESP. Kali ni cerita dari Papaglamz sendiri. Enjoy...!!!
Ok la. Rata-rata bila cerita pasal ESP ni mesti relate dengan ibu menyusu la, ibu berpantang la, untuk menguatkan rahim la dan macam-macam lagi yg majoritinya gugurlz punya. Lelaki tak de ke? By the way, lelaki pun boleh minum ESP ni. Lagi banyak khasiatnya. Tak mungkin la bila minum ESP ni ade terasa nak berkasut tumit ke, nak ber shawl ke. Hahaha. Saya sendiri pecinta ESP. Mulanya bukan saya yang minum. Saya cari ESP ni untuk wife saya yang sedang berpantang. Alhamdulillah dengan mengamalkan ESP sesi berpantang wife saya berjalan baik. Di tambah breast feeding pun ok sampai sekarang anak dah 9 bulan. 

Dan sekarang saya pula yang tumpang sekaki dengan wife minum ESP. Jeles tengok ke'gojesan' beliau dan jeles bile pegi mana-mana orang asyik cakap yang wife tu adik saya. =_= #SentapHatiMakNak...!!!!

Baru-baru ni je saya start minum ESP ni. Memang terasa perubahannya. Kekal bertenaga sampai ke tengahari kalau saya ambil 2 sudu waktu serapan. Jimat... Cepat... Mudah... Berkesan... So, tiap pagi la akan jadikan menu utama ESP ni sebab mudah nak buat. Duduk berjauhan dengan wife ni sape la nak tolong wat kan sarapan kan? Mak Cik warung kat depan rumah la yang tolong. Dah lama tak beli sarapan dengan Mak Cik tu dek hari-hari ber'ESP ni. Hahaha.

Terima Kasih ESP. Muahh ciket. 

Wanita di sebelah ni la yang orang kata macam adik saya. =_=

Say hello to march. Okay Papaglamz nak mengewar-warkan Pada semua. Bulan march ni Shaklee membuat promosi untuk tiga produk seperti berikut.
Ketiga-tiga produk ini mempunyai khasiat yang terbaik dan tersendiri.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:



You may also like

2 ulasan:

  1. Untung la org ckp wife adik hihihi... nmpk muda la tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ke kite yg tua sebenarnya... Hahhahaha

      Padam